Δημοτικές εκλογές '19

Η Ιωάννα Μελάκη υποψήφια με τον Άρη Παπαδογιάννη

"Σας καλώ όλους να δώσουμε αυτόν τον αγώνα" τονίζει η κ.Μελάκη

Η Πρόεδρος της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ. Ιωάννα Μελάκη θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Χανίων με τον συνδυασμό του Άρη Παπαδογιάννη.

Σε ανακοίνωση τονίζεται:

Η Ιωάννα Μελάκη υπήρξε ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στον τομέα, του ελέγχου και Αγοράς και από το έτος 2008 μέχρι σήμερα, έχει εκλεγεί στην θέση της Προέδρου στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών

Από το 2015 μέχρι και σήμερα  έχει οριστεί  μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτών και Αγοράς ΕΣΚΑ συνδράμοντας συμβουλευτικά τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το κοινωνικό έργο που έχει προσφέρει στην κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο σε περίοδο κρίσης (υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις) είναι ευρύτερα γνωστή.

Όπως σημειώνει σε πρώτη προτεραιότητα βάζει ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ, γιαυτό συντάσσεται κάτω από την ομπρέλα του υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Χανίων Αρη Παπαδογιάννη

Όταν ρωτήθηκε γιατί τώρα, η απάντησή που έδωσε ήταν:

“Δεν ήταν εύκολη η απόφαση μου, γιατί ήδη ασχολούμαι ενεργά  με την κοινωνία και τα προβλήματα της, καθημερινά ,σε εθελοντικό επίπεδο.

Όμως, επειδή  η οικονομική  κρίση που έπληξε την Χώρα μας, πολλά θέματα και προβλήματα της κοινωνίας όχι απλώς δεν λύθηκαν αλλά σε κάποιες περιπτώσεις πάγωσαν ή ακόμα καλύτερα γιγαντώθηκαν, οφείλουμε όλοι εμείς που νοιώσαμε αυτές τις επιπτώσεις πάνω στην κοινωνία, να δηλώσουμε “παρόν” ξεκινώντας συλλογικά μέσα από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, την αντιμετώπιση τους και την προσπάθεια να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, με αλληλεγγύη και σεβασμό.

Επειδή, ο υποψήφιος για τον Δήμο Χανίων Άρης Παπαδογιάννης, μέσα από το παρουσιαζόμενο πρόγραμμα του συγκεντρώνει αυτήν την κοινωνική ευαισθησία, με όραμα, πρόγραμμα  και σχέδιο για υλοποίηση για τα Χανιά μας και τους ανθρώπους μας, δηλώνω υποψήφια, και σας καλώ όλους να δώσουμε αυτόν τον αγώνα.

Σχόλια