Δημοτικές εκλογές '19

Αντώνης Μαναρώλης: «Μόνο υγιείς δυνάμεις μπορούν να οδηγήσουν μπροστά τον Δ. Χανίων»

Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Χανιά Κοιτάμε Μπροστά»

Ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο απαράμιλλης ομορφιάς. Δεκάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα, αμαυρώνουν την εικόνα του.

Γράφει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μαναρώλης

Διαιωνίζονται πολλά χρόνια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάθε Δημοτικής Αρχής. Επιπροσθέτως, νέα προβλήματα προστίθενται συνεχώς, συνθέτοντας ένα απίστευτο παζλ, το οποίο δημιουργεί απορίες, προβληματισμούς, αβεβαιότητα και πολλές φορές φόβο.

Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές, μόλυνση περιβάλλοντος, κυκλοφοριακό, χώροι στάθμευσης, χώροι πρόσβασης ευπαθών ομάδων, αυξανόμενη κοινωνική πολιτική, αδέσποτα ζώα και πολλά άλλα.

Μόνο υγιείς δυνάμεις, συνυπάρχοντας αρμονικά και πρόσωπα καταξιωμένα, μέσα από συλλογικές και εθελοντικές δράσεις, με αποφασιστικότητα, γνώσεις, όραμα, ευγενικά και αληθινά, θα μπορέσουν να θέσουν τα θεμέλια για τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέψει σε μας αλλά και στις επόμενες γενιές, να ζούμε με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και θα οδηγήσουν τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει.

Νιώθοντας δυνατός αλλά και πιο σοφός, μέσα από την πολυετή, εθελοντική και μάχιμη παρουσία μου σε πολλαπλές δράσεις, επιθυμώ να προσθέσω ενεργά το δικό μου λιθαράκι, στη δημιουργία των προϋποθέσεων που χρειάζονται για ένα καλύτερο και ασφαλές αύριο αλλά και στην προάσπιση πατροπαράδοτων αξιών.

Αξιολογώντας και εκτιμώντας την προσωπικότητα, το ήθος, τις γνώσεις, τις διοικητικές ικανότητες, την εμπειρία και τη σημαντική διαδρομή του Ευτύχη Δαμιανάκη, το πρόγραμμα του συνδυασμού, την αξιοσύνη των συνεργατών του και με όραμα τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δημοτικού Οργανισμού Πολιτικής Προστασίας, ικανού να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα κάθε φυσική καταστροφή, αποδέχτηκα με χαρά την πρότασή του, να συμπορευτούμε σε αυτήν την αυτοδιοικητική πρωτοβουλία, «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά».

Σχόλια