Τους ξεσκέπασε όλους η Αθηνά Σπανάκη - Η ρήξη των σχέσεων με τη Λότζια

Δημοτικές
Τους ξεσκέπασε όλους η Αθηνά Σπανάκη - Η ρήξη των σχέσεων με τη Λότζια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησε για όλους και για όλα η Αθηνά Σπανάκη

Από τα βάθη της ψυχής της μίλησε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη στον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη, στο πλαίσιο της εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο” που προβλήθηκε προχθές το βράδυ από την “ΚΡΗΤΗ TV”.

Αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα και δεν απέκρυψε ούτε λέξη, κατονομάζοντας εκείνους που έχουν μέχρι σήμερα διαδραματίσει αρνητικό ρόλο στη δική της πορεία στη Λότζια και την απερχόμενη δημοτική Αρχή.

Η κ. Σπανάκη αναφέρθηκε στην εκπαραθύρωσή της από την Κοινωνική Πολιτική, λέγοντας ότι δεν την ήθελαν οι ΜΚΟ, ότι ο Βαρδαβάς διέρρευσε στα Μέσα Ενημέρωσης συνομιλία της με τον Λαμπρινό, και ότι με ανάλογο τρόπο διέρρευσε τηλεφωνική συνομιλία του Λαμπρινού με τον γραμματέα της Π.Ε. και βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, γεγονός που οδήγησε σε ρήξη των σχέσεών τους, η οποία προκλήθηκε με τεχνητό τρόπο από το περιβάλλον του δημάρχου, κάτι που βόλευε τον Πασπάτη, αλλά δε δίστασε να δηλώσει ανοιχτά και καθαρά ότι στηρίζει την επιλογή της ΝΟΔΕ (τοπική Ν.Δ.) να στηρίξει για τον Δήμο Ηρακλείου τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κουράκη.

Μάλιστα, η ίδια είπε πως είχε πολεμήσει το 2014 τον Κουράκη με όλα αυτά που άκουγε, τα οποία όμως διαπίστωσε ότι δεν ήταν αληθινά στη διάρκεια της συναναστροφής της μαζί του μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι είδε έναν υπερ-δήμαρχο ταπεινωμένο αλλά προσιτό και πάντα εκεί με συνέπεια και απόψεις και θέσεις για το καλό της πόλης!

Για τον σημερινό δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό είπε ότι οι αυλικοί του τον έχουν τοποθετήσει στη γυάλα και περιστρέφονται γύρω του σαν ηλεκτρόνια, ενώ δήλωσε τον θαυμασμό της για το πρόσωπο του Ηλία Λυγερού, επίσης υποψήφιου δημάρχου, όμως, όπως είπε, τους χωρίζουν οι διαφορετικοί κομματικοί χώροι στους οποίους ανήκουν.

Η κ. Σπανάκη έκρινε αυστηρά τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, λέγοντας ότι παρουσιάζει μακέτες αλλά όχι έργα, αναφέρθηκε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας (ως προς τα τοπικά ζητήματα), αλλά και στην εποχή της δικής της αντιδημαρχίας στην Κοινωνική Πολιτική, καθώς και στην ιστορία της αποκαθήλωσης των φωτογραφιών του Ανδρέα Παπανδρέου και άλλων πολιτικών, όπως του Κουράκη, μέσα από τα ΚΑΠΗ! Τέλος, δε δίστασε να σχολιάσει και τα ψεύτικα προφίλ στο Facebook, που σε καθημερινή βάση της επιτίθενται, λέγοντας ότι γνωρίζει τα πραγματικά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτά, και τα πρόσωπα αυτά θα τα ενημερώσει ο δικηγόρος της στέλνοντάς τους και ένα φιλί, επιστρατεύοντας όλο της το χιούμορ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News