Ο Γιάννης Κουράκης στην ΚΡΗΤΗ TV σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Δημοτικές
Ο Γιάννης Κουράκης στην ΚΡΗΤΗ TV σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παρέθεσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Ιωάννα Μαλέσκου, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης. 

Μίλησε για τους στόχους της παράταξης, μοιράστηκε την αγάπη του για την πόλη και τον ενθουσιασμό, αλλά και το όραμα που έχει για το Μεγάλο Κάστρο που αποτυπώνεται πρώτος Ευρωμεσογειακός Προορισμός, δηλαδή χειμώνα καλοκαίρι το Ηράκλειο να είναι επισκέψιμο.

Όπως τόνισε ο κ. Κουράκης «όραμά μας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού Ευρωμεσογειακού προορισμού υψηλού επιπέδου με ποιότητα ζωής και ευημερία για τους πολίτες. Ενός Οικονομικού - Επιχειρηματικού - Αναπτυξιακού Κέντρου, αντίστοιχου των δυνατοτήτων του Δήμου, με πολλαπλές οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες και υψηλή κοινωνική ανταπόδοση».

Στόχος της παράταξης είναι «το Ηράκλειο να γίνει ένας σύγχρονος Δήμος. Ένας τόπος που θα προσφέρει ευκαιρίες, θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και θα επιδιώκει ευημερία για τους πολίτες. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, οι τρεις κύκλοι ζωής πρέπει να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη ταυτότητα που θα απαντά στις προσδοκίες των πολιτών», ανέφερε.

Εξομολογήθηκε επίσης ότι δεν επέλεξε τυχαία τους αριθμούς 3.7.5, ότι υπάρχει κάποια σημειολογία πίσω, καθώς οι αριθμοί όπως τόνισε «έχουν τη δική τους λογική και αξία και αποτυπώνουν την ίδια τη ζωή των ανθρώπων κάποιες φορές, αλλά και των συναισθημάτων τους».

Πάντα ήταν και είναι παρόν στην πολιτική, όπως είπε, τους αρέσει να ακούει, να παρατηρεί και όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να προσφέρει από τη θέση που τον έταξαν οι δημότες, όπως είπε.

Αισθάνεται ότι είχε τη δυνατότητα και την μεγάλη ευθύνη, αλλά και την τιμή να είναι μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της χώρας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και όλα αυτά τα χρόνια όπως πιστεύει έκανε σημαντική δουλειά για τη χώρα και για την Κρήτη, αλλά και για το Ηράκλειο.

Στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» παρακολουθείστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος στην Ιωάννα Μαλέσκου: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News