Δημοτικές εκλογές '19

Επέκταση της πεζοδρόμησης και στην Καλοκαιρινού υποσχέθηκε ο Κουράκης

Έπειτα από συνάντηση που είχε με καταστηματάρχες της οδού έκανε δεκτό το αίτημά τους

Συνάντηση σε πάρα πολύ καλό κλίμα με εμπόρους και επιχειρηματίες της λεωφόρου Καλοκαιρινού είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης.

Οι καταστηματάρχες παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζήτησαν να επεκταθούν τα έργα ανάπλασης και πεζοδρόμησης που έγιναν στην οδό Ίδης και στη λεωφόρο Καλοκαιρινού έως τη συμβολή της με την οδό Γιαμαλάκη, προκειμένου να αναβαθμιστεί ένας από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης.

Ο κ. Κουράκης, δεσμεύτηκε πως στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η ολοκλήρωση του έργου αυτού, ενώ παρουσίασε το συνολικό σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης για την αντιμετώπιση του συνόλου των προβλημάτων που υπάρχουν στο ιστορικό κέντρο, ώστε να αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει και να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα μέσα από μια συνολική αναβάθμιση της περιοχής και των επιχειρήσεων, όπως θα γίνει και με τις άλλες περιοχές εντός και εκτός των τειχών.

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους έμειναν ικανοποιημένοι από την άμεση ανταπόκριση του υποψηφίου Δημάρχου και τη σύμπνοια απόψεων που καταγράφηκε πάνω στα ζητήματα που απασχόλησαν τη συνάντηση.

Η Δημοτική Κίνηση το επόμενο διάστημα κατά την διάρκεια των επισκέψεων και των επαφών που θα έχει, θα παρουσιάσει έργα και δράσεις για την περιαστική περιοχή και την ύπαιθρο.

Σχόλια