Δημοτικές εκλογές '19

Ο Νίκος Βλαζάκης στο ψηφοδέλτιο του Ευτύχη Δαμιανάκη

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων ο Νίκος Βλαζάκης  

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, με τον Ευτύχη Δαμιανάκη και την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά», θα είναι ο Νίκος Βλαζάκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, «Εδώ και  επτά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά με γνώμονα το καλό των πολιτών και του τόπου μου, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

Στόχος μου ήταν πάντα η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και των σχολικών μονάδων του Δήμου Χανίων.

Η κοινωνία μας σήμερα απαιτεί ανθρώπους που πράττουν, που δίνουν λύσεις, που ασκούν χρηστή διαχείριση, που συμπαρίστανται στους αδύναμους συμπολίτες μας, έτοιμοι να δώσουν ένα χέρι βοηθείας, ισχυροποιώντας τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους συμπορεύομαι και ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με τον ΕΥΤΥΧΗ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Έναν άνθρωπο με όραμα, με αποφασιστικότητα, με εμπειρία, γνώση και διάθεση για δημιουργία.

Με νέες προτάσεις μετατρέπουμε το Δήμο μας, σε έναν αναπτυξιακό οργανισμό που θα παρέχει αναβαθμισμένες κοινωνικές υπηρεσίες στο πολίτη και θα δημιουργεί φιλικότερες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του στις αποφάσεις της καθημερινότητας. 

Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη δική μας ζωή και τη ζωή των παιδιών μας, στην πόλη μας και τα χωριά μας, δίνοντας προοπτική στο Δήμο μας.

Με εμπειρία, γνώση και προοπτική. Με νέο όραμα, νέες ιδέες για ένα Δήμο που θα υπηρετεί τους πολίτες του.»

Σχόλια