Στο Πολύδροσο ο Σπύρος Καλλέργης

Δημοτικές
Στο Πολύδροσο ο Σπύρος Καλλέργης
Στο Πολιτιστικό κέντρο του Πολύδροσου, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Σπύρος Καλλέργης με υποψήφιους σύμβουλους της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι»

Στα πλαίσια του προγράμματος συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς, καλέστηκαν οι φορείς από το Πολύδροσο προκειμένου να συζητηθούν και να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

«Εδώ κατοικούν δημότες 2ης κατηγορίας», δήλωσε ο Πρόεδρος Σταύρος Λουλαδάκης ο οποίος νιώθει εντελώς εγκαταλελειμμένος από την τρέχουσα Δημοτική Αρχή. Συνέχισε δηλώνοντας ότι είναι περήφανος για το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι απευθύνονται αποκλειστικά στο Πολιτιστικό Σύλλογο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, οι οποίοι έχουν φτάσει σε σημείο να αναλαμβάνουν εργασίες καθαριότητας ακόμα και πλήρωσης με τσιμέντα σε τρύπες του δρόμου.  

Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Ταμίας του Συλλόγου Βάιος Τόσιος και ο υποψήφιος της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» Κώστας Μακριδάκης για τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο του Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα για το πολύ υψηλό κόστος του νερού, τις υψηλές αντικειμενικές αξίες που έχουν εκτοξεύσει τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και την καθαριότητα.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Καλλέργης σημαντικά ενοχλημένος, ξεκαθάρισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πολύδροσο είναι διαχειριστικά και η αδυναμία της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής να αντικαταστήσει ακόμα και τις λάμπες στο χώρο της πλατείας είναι πραγματικά ευτελισμός για το σύνολο των κατοίκων, όταν δαπανούνται υπέρογκα ποσά για προμήθεια νέων φωτιστικών συστημάτων.  

Συνέχισε με σύντομη παρουσίαση των βασικών αξόνων ανάπτυξης του Δήμου και γενικότερα του οράματος του, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι όταν οι άλλοι μένουν μόνο σε έργα βιτρίνας και φωτογραφίσεις από κοινωνικές εκδηλώσεις, η παράταξη του με μέθοδο και συνέπεια σχεδιάζει την επόμενη μέρα.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλει ως Νέα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, στην κατεύθυνση σφυρηλάτησης της κοινωνικής συνοχής των κατοίκων του Δήμου, η πλειοψηφία των οποίων προέρχονται από διαφορετικές περιοχές, εντός και εκτός Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News