Δημοτικές εκλογές '19

Ο Μανώλης Χαιρέτης υποψήφιος με τον Γιάννη Κουράκη

Στο συνδυασμό «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» εντάχθηκε ο Μανώλης Χαιρέτης

Την υποψηφιότητα του Μανώλη Χαιρέτη ανακοίνωσε σήμερα η Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γιάννη Κουράκη.

Ο Μανώλης Χαιρέτης είναι στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας και νυν δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Κουράκης τον καλωσόρισε στην Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του. «Με χαρά υποδέχομαι στην Δημοτική Κίνηση τον Μανώλη Χαιρέτη που φέρνει μαζί του σημαντικές εμπειρίες ζωής από την επαγγελματική και την πολιτική του διαδρομή. Συμπορευόμαστε για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Χαιρέτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Το Ηράκλειο, η πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Μαζί θα δουλέψουμε για το αύριο, για να ενδυναμώσουμε τα χωριά μας να ομορφύνουμε τις γειτονιές μας, να γίνουμε πόλος έλξης για εκατομμύρια τουρίστες σε μια πόλη φιλική κυρίως για την δική μας καθημερινότητα.

Το Μάιο το Ηράκλειο ψηφίζει για την νέα δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες και όλοι μαζί οφείλουμε να γίνουμε συμμέτοχοι σε μια πορεία δημιουργική.


Επιλέγω να συστρατευτώ με την παράταξη «Ηράκλειο 3.7.5.» επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Κουράκης. Η εμπειρία του και η αποτελεσματικότητα του σε συνδυασμό με την δυναμική του παρουσία και θέληση για συνεργασία με κάθε υγιές κομμάτι της πόλης μας και ιδιαίτερα του πολιτικού χώρου που προσωπικά ανήκω είναι δεδομένη, αποτελώντας την καλύτερη εγγύηση για τα επόμενα βήματα του δήμου Ηρακλείου.


Σε αυτή τη προσπάθεια είμαι παρών. Θα συνεχίσω να διεκδικώ και να υπερασπίζομαι το αύριο των παιδιών μας σε μια πόλη ευρωπαϊκή, σύγχρονη, φιλική και μια ύπαιθρο ζωντανή.


Σε αυτή τη νέα πορεία σας θέλω δίπλα μου.

Εμμανουήλ Χαιρέτης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας

Σχόλια