Γ. Σισαμάκης: «Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να φέρουμε την αλλαγή»

Δημοτικές
Γ. Σισαμάκης: «Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να φέρουμε την αλλαγή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Σισαμάκη και υποψήφιοι δημοτικών συμβούλων στην Περιφέρεια Κρήτης και το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επαφές, επισκέψεις και συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Γιώργου Σισαμάκη και μελών της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» λίγο πριν την τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Ο κ. Σισαμάκης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα είχαν να πουν οι πολίτες που συνάντησαν στο κέντρο της πόλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε εκ νέου ότι η παράταξη «Ηράκλειο για όλους» διαθέτει πρόγραμμα και θέσεις για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που απασχολούν το Ηράκλειο και τους ανθρώπους του, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια είναι συλλογική και πάντα σε διάλογο με την κοινωνία.

Σύμφωνα με τον κ. Σισαμάκη, βρίσκει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση η σύγχρονη, καινοτόμα αντίληψη και πρόταση της παράταξης του για το Δήμο Ηρακλείου, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη «ώθηση» και δύναμη στους συμμετέχοντες. «Δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα Ηράκλειο που αξίζει να ζεις,  με προσωπικότητα και ταυτότητα,  με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του» , ανέφερε χαρακτηριστικά

«Τολμήσαμε, διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, και βλέπουμε ότι σε αυτή την προσπάθειά ο κόσμος του Ηρακλείου ανταποκρίνεται», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα στις εκλογές του Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News