Δημοτικές εκλογές '19

«Νέοι δρόμοι»: Στο Αηδονοχώρι και στο Αστυράκι ο Κώστας Μαμουλάκης

Λίγο καιρό πριν τις δημοτικές εκλογές 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει περιοδεία

Σε δύο από τους ομορφότερους ορεινούς οικισμούς του Μαλεβιζίου, το Αηδονοχώρι και το Αστυράκι βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής και νέους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Νέοι δρόμοι».

Όλοι μαζί συνομίλησαν για όλα τα θέματα και παρουσίασαν παράλληλα στους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους, τους στόχους της επόμενης θητείας.

Στο Αστυράκι, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου – που πρόσφατα ανακαινίστηκε και αναπλάστηκε ο περιβάλλον χώρος του από τη Δημοτική Αρχή – ενώ στο Αστυράκι, ο Κώστας Μαμουλάκης και οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι» επισκέφτηκαν τα καφενεία, τα γραφεία και την μόνιμη έκθεση του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου, καταλήγοντας στο σχολείο, όπου μαζί και με εκπροσώπους από το Καμαράκι, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση.

Αμέσως μετά, ο Κώστας Μαμουλάκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι δέχτηκαν τα πλούσια κεράσματα των κατοίκων, κεράσματα που περιλάμβαναν… τα πάντα!

Κοινή διαπίστωση και από αυτές τις επισκέψεις του Δημάρχου, ότι τα έργα που ήδη έχουν ολοκληρωθεί έχουν εξυπηρετήσει ουσιαστικά τους κατοίκους και έχουν βελτιώσει την καθημερινότητά τους, ενώ όσα προγραμματίζονται ή βρίσκονται στο στάδιο εκτέλεσης, αναβαθμίζουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων των οικισμών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε βασικούς στόχους που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, όπως είναι η βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου που λόγω του δύσκολου χειμώνα απαιτεί πολλές παρεμβάσεις, η δημιουργία των πολιτιστικών, λαογραφικών και ιστορικών διαδρομών Μαλεβιζίου που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητα των οικισμών, αλλά και το Ορεινό Αμφιθέατρο Μαλεβιζίου που θα κατασκευαστεί στην περιοχή – ένα έργο με ολοκληρωμένες μελέτες που αναζητά το αντίστοιχο πρόγραμμα χρηματοδότησης – και το οποίο θα δώσει τεράστια ώθηση στην πολιτιστική ανάπτυξη ολόκληρου του Μαλεβιζίου.

Σχόλια