Ανδρέας Πρωτοπαπαδάκης: «Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί ακούει και εμπιστεύεται»

Δημοτικές
Ανδρέας Πρωτοπαπαδάκης: «Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί ακούει και εμπιστεύεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δημοτικές εκλογές 2019 πλησιάζουν

Τους λόγους, αλλά και τους στόχους του μέσα από την απόφαση να συμπορευτεί με τον υποψήφιο δήμαρχο για τα Χανιά, Ευτύχη Δαμιανάκη, εξηγεί ο Ανδρέας Πρωτοπαπαδάκης.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη. Ένας άνθρωπος ικανός, που εμπιστεύεται, που συνεργάζεται, που ακούει και σέβεται. Ήρεμη δύναμη.

Ως εκ τούτου, νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ο Ευτύχης Δαμιανάκης μού πρότεινε να συμπορευτούμε σε αυτή την αυτοδιοικητική πρωτοβουλία, προτάσσοντας το καλό του Δήμου μας και όλων των πολιτών.

Οφείλω να επισημάνω ότι η χαρά μου είναι μεγάλη, διότι θα είμαι δίπλα σε έναν ιδιαίτερα μορφωμένο άνθρωπο, με πολύ σπουδαία καριέρα, με γνώσεις, εμπειρία και διοικητικές ικανότητες, ο οποίος, αν τον εμπιστευτούν οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες, είμαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσει σπουδαία πράγματα για τα Χανιά.

Σε ό,τι με αφορά, στόχος μου είναι να αποτελέσω ενεργό μέλος της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», η οποία θα εργαστεί συλλογικά, με στόχους, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ποδηλατόδρομων και πεζόδρομων, την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου (πάρκων, παιδικών χαρών, πλατειών κ.λπ.) και τη λειτουργία σύγχρονων αθλητικών κέντρων, για τη στήριξη των παιδιών μας και γενικότερα της νέας γενιάς.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News