«Ρέθυμνο Αξίζεις»: Η Αμαλία Τζανιδάκη στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου

Δημοτικές
«Ρέθυμνο Αξίζεις»: Η Αμαλία Τζανιδάκη στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δημοτικές εκλογές 2019 κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Μια δυναμική νέα γυναίκα που αγαπά και τιμά την παράδοση του τόπου μας, η Αμαλία Τζανιδάκη - Κοκολάκη, πήρε την απόφαση να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου, προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει στον τόπο καταγωγής της, την Ελεύθερνα και τη Δημοτική Ενότητα του Αρκαδίου, του δήμου Ρεθύμνου.    

Η Αμαλία Τζανιδάκη του Σπυρίδωνος και της Αικατερίνης ανατράφηκε και έλαβε αρχές από γονείς που πίστευαν στην δεμένη Κρητική Οικογένεια. Είναι παντρεμένη με τον χοροδιδάσκαλο Μάρκο Κοκολάκη και παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, είναι μητέρα τριών παιδιών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως λογίστρια.

Όπως η ίδια επισημαίνει με κάθε ευκαιρία,  ενστερνίστηκε από τα πρώτα της βήματα  τα λόγια του Ερωτόκριτου, ζώντας με τάξη, κλιτότητα αλλά κυρίως με συνέπεια και δυναμισμό.  Ενδιαφέροντα της είναι η μουσική, ο χορός, το εργόχειρο και το διάβασμα. Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Νηπιαγωγείο και Αντιπρόεδρος στο 3Ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, αποδεχόμενη την πρόταση – πρόκληση του υποψήφιου Δημάρχου Ρεθύμνου Θοδωρή Νίνου στην παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις».

Η ίδια αναφερόμενη στην απόφασή της τονίζει μεταξύ άλλων: «Αγαπώ την παράδοση του τόπου μας, δίχως να αγνοώ τους σύγχρονους κανόνες διαβίωσης. Πιστεύω άλλωστε, πως η εξέλιξη έρχεται, όταν εδράζεται στην στερεή βάση της παράδοσης και της ιστορίας μας. Προερχόμενη δε, από την Ελεύθερνα και έχοντας πάντα ως παρακαταθήκη την ιστορία του Αρκαδίου και όλων των χωριών της περιοχής καταγωγής μου, αισθάνομαι το χρέος να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για την γενέτειρα μου και τον Δήμο Ρεθύμνου ευρύτερα. Μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε το Ρέθυμνο, ένα καλύτερο τόπο για μας και κυρίως για τα παιδιά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News