Δημοτικές εκλογές '19

Άρτεμις Κυριακίδη: «Ο Ευτύχης Δαμιανάκης εγγυάται τη μετάβαση σε μία νέα εποχή»

Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές 2019, τονίζονται οι λόγοι για τους οποίους οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν έναν υποψήφιο

Στο πλευρό του υποψήφιου δήμαρχου Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη στέκεται η Άρτεμις Κυριακίδη.

Η ίδια υπογράφει ένα κείμενο όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε κάποιος να ψηφίσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ένας πολίτης τον κ. Δαμιανάκη.

Αναλυτικά το κείμενο:

«“Κοιτάμε μπροστά” είναι το όνομα της Δημοτικής Κίνησης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη. Πιστεύω ότι δεν είναι απλά ένα σύνθημα. Σηματοδοτεί πώς πρέπει να πορευτούμε, ως κοινωνία, την επόμενη μέρα των εκλογών.

Έχοντας μάθει από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, έχοντας κατανοήσει ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να “φέρει την άνοιξη”, έχοντας γίνει κτήμα μας ότι απαιτείται σοβαρός λόγος και ουσία, εμπειρία και γνώση, ουσιαστική διάθεση για συνεργασία και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο καλό των πολλών και όχι των λίγων.

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά σοβαρός, με μία επιτυχημένη διαδρομή, που εγγυάται με την παρουσία του και την προσωπικότητά του την αποτελεσματική μετάβαση σε μία νέα εποχή. Σε μία εποχή που δεν θα κυριαρχούν τα συνθήματα, η εικόνα και η επικοινωνία, αλλά οι θέσεις, οι προτάσεις και η δουλειά.

Μαζί του συμπορεύονται αξιόλογοι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, που σχεδιάζουν και πιστεύουν στους κοινούς στόχους, επιθυμώντας καθένας και καθεμία να συμβάλλει στην επίτευξή τους. Για να κάνουμε τον τόπο μας, τον Δήμο μας και πάλι πρωταγωνιστή. Αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόσκληση σε αυτό το όμορφο “ταξίδι”. Μία πρόσκληση ενεργοποίησης για αποφάσεις ευθύνης και ενότητα. Προχωράμε όλοι μαζί με το βλέμμα μπροστά.».

Σχόλια