Δημοτικές εκλογές '19

Yποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Ευτύχιος Μανωλακάκης

"Θα είμαστε η έκπληξη σε αυτήν την μάχη" υποστήριξε o κ.Μανωλακάκης

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χανίων με την "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι ο Ευτύχιος Μανωλακάκης.  

Όπως σημειώνει ο εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης με την ΠΑΣΕΒΕ κ.Μανωλακάκης:

«Συναγωνιστές – Συναγωνίστριες,

Μετά από 39 χρόνια ενεργούς συμμετοχής στο μαζικό λαϊκό και συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και στην τοπική διοίκηση μέσα από τις γραμμές της σοσιαλδημοκρατίας αρχικά, μετέπειτα στην ριζοσπαστική αριστερά, είναι η πρώτη μου φορά που είμαι τόσο υπερήφανος για τις επιλογές μου.

Ίσως «φταίει» το γεγονός ότι πολλά χρόνια είχα να ακούσω το «εμείς» αντί για το «εγώ», ότι αντίκρυσα έναν κόσμο χωρίς ματαιοδοξία, συναλλαγές, συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις, αλλά έναν κόσμο με διάθεση για αγώνες και θυσίες.

Συμπορεύτηκα με τις δυνάμεις του ΚΚΕ για μια καλύτερη κοινωνία.

Του ΚΚΕ της εθνικής αντίστασης, των αντιδικτατορικών αγώνων, του μαζικού και ταξικού εργατικού, αγροτικού, εμποροβιομηχανικού, επιστημονικού, νεολαιίστικου, γυναικείου κινήματος.

Συναγωνιστές, είμαι σίγουρος ότι δεν πάμε για μια απλή καταμέτρηση δυνάμεων, αλλά θα είμαστε η έκπληξη σε αυτήν την μάχη. Θυμηθείτε πως πήραμε πρώτη φορά τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και πως «σπάσαμε» Ομοσπονδία και Επιμελητήριο. Θυμηθείτε το σημαντικό έργο που έγινε αυτά τα χρόνια στους Δήμους που ασκήσαμε μαζί με τον λαό την εξουσία. Θυμηθείτε το ποσοστό του αείμνηστου Κώστα Χιωτάκη και το ποσοστό του 1982.

Για να πιστέψουμε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά και τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται.

Καλούς Αγώνες!».

Σχόλια