Δημοτικές εκλογές '19

Στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ πραγματοποίησαν ο επικεφαλής κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και μέλη της παράταξης "Συν Εργασία για το Ηράκλειο"

Η επίσκεψή του επικεφαλής και των μελών της παράταξης "Συν Εργασία για το Ηράκλειο", στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, υποδηλώνει το αμέριστο ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο που προσφέρουν κάτω από δραματικές συνθήκες οι εργαζόμενοι στις δομές πρόληψης και απεξάρτησης

«Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με ή χωρίς αρμοδιότητες την ολοκλήρωση των δομών απεξάρτησης, τα προγράμματα ενημέρωσης και πρόληψης, πρωτίστως δε την επανένταξη των απεξαρτημένων, με την παροχή κινήτρων, την ευαισθητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας και ειδικά προγράμματα απασχόλησης της αυτοδιοίκησης (δήμων και περιφερειών)», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

«Στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων μας υποδέχθηκαν θερμά ο κ. Μιχάλης Σκουλάς υπεύθυνος του κέντρου, η πρόεδρος του συλλόγου οικογένειας του ΚΕΘΕΑ κα Βάσω Μαρή, μέλη του ΔΣ, στελέχη ,και μέλη του προγράμματος.

Άξιο θαυμασμού μεταξύ άλλων ήταν, η λιακάδα του καθαρού μυαλού των παιδιών που διανύουν μόλις λίγους μήνες του προγράμματός τους και μας έκαναν να συναισθανθούμε τη δύναμη της αλλαγής τους.

Στεκόμαστε πλάι σας με «Συν εργασία»!

Είχα την τιμή να με συνοδεύσουν σε αυτήν την επίσκεψη οι συν εργάτες μου, Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Βασιλακάκη Μαίρη, κα Δαμουλάκη Μαριαλένα, κα Τσακίρη Πηνελόπη, κ. Χουστουλάκη Ευαγγελία, κ. Γκόγκολος Γιάννης, κ. Νταλαμπέκης Κων/ος και κ. Σφακιανάκης Θεόδωρος», καταλήγουν.

Σχόλια