Ο Γ. Κουράκης με τον Σύνδεσμο Επισιτισμού & Διασκέδασης για τη λύση των προβλημάτων

Δημοτικές
Ο Γ. Κουράκης με τον Σύνδεσμο Επισιτισμού & Διασκέδασης για τη λύση των προβλημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κλειδί» η συνεννόηση και η συνεργασία με τους επαγγελματίες του επισιτισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, σύμφωνα με τον κ. Κουράκη

Συνάντηση με την Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, οι επαγγελματίες του επισιτισμού έθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο σε τοπικό επίπεδο και κυρίως τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των καταστημάτων και τους κοινόχρηστους χώρους, την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος Ηρακλείου, την καθαριότητα, την μη επαρκή αστυνόμευση και  την έλλειψη φωτισμού στο ιστορικό κέντρο.

Ο Γιάννης Κουράκης, αφού άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα του Συνδέσμου, τόνισε πως στο πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο αλλά και η πολιτική βούληση για την οριστική επίλυση όλων των θεμάτων που ετέθησαν, με παρεμβάσεις που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, μέσα από μια εικόνα ομοιογένειας και καλαισθησίας.

 «Η συνεργασία και η συνεννόηση ήταν και είναι πάντα στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Έχουμε την βούληση και την τόλμη να δρομολογήσουμε άμεσα, από το πρώτο κιόλας διάστημα, όλα εκείνα τα μέτρα και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ζητημάτων», υπογράμμισε ο Γιάννης Κουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News