«Ιεράπετρα – Δήμος Πρότυπο»: Ο Γιώργος Κουγιουμουτζάκης υποψήφιος σύμβουλος

Δημοτικές
«Ιεράπετρα – Δήμος Πρότυπο»: Ο Γιώργος Κουγιουμουτζάκης υποψήφιος σύμβουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δημοτικές εκλογές 2019 για την Ιεράπετρα κατεβαίνει υποψήφιος

«Ξεκινάμε μαζί μια νέα προσπάθεια, μακριά από κομματικές επιρροές και μικροπολιτικές πρακτικές, ανοικτοί σε νέες ιδέες, σύγχρονους τρόπους διαχείρισης των καθημερινών προβλημάτων και στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον, χαράσσουμε το δρόμο, εξασφαλίζοντας ισομερή ανάπτυξη των χωριών και του αστικού ιστού.

Το όραμα, η τεχνογνωσία και η διάθεση συνεργασίας με όλους τους φορείς της Ιεράπετρας, αξιοποιώντας το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, βάζουμε τις προτεραιότητες και δημιουργούμε τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες, για την υλοποίηση ενός σχεδίου ολικής επαναφοράς της Ιεράπετρας σε Δήμο πρωταγωνιστή, σε ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Για το Δήμο που θέλουμε.

Για το Δήμο που δικαιούμαστε.».

Μ’ αυτά τα λόγια, ο Γιώργος Κουγιουμουτζάκης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ιεράπετρα – Δήμος Πρότυπο».

Ποιος είναι ο Γιώργος Κουγιουμουτζάκης

«Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1967. Γονείς μου είναι η Τασούλα και ο Ιάκωβος Κουγιουμουτζάκης. Ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών Α/βάθμιας, και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην Ιεράπετρα. Στη συνέχεια σπούδασα στην Σιβιτανιδείο σχολή, και είμαι πτυχιούχος Οδοντοτεχνίτης. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κόλλια, Προϊσταμένη στο Τμήμα Οικοδομών ΕΦΚΑ Ιεράπετρας (πρώην ΙΚΑ).

Έχουμε, δύο παιδιά ,τον Ιάκωβο, τελειόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και το Νίκο, τελειόφοιτο Γενικού Λυκείου. Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, "Αρτοποιία Κουγιουμουτζάκη".

Συμμετέχω ενεργά στα κοινά από το 1990,ως εθελοντής σε διάφορους Συλλόγους της πόλης μας. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας και του 3ου Γυμνάσιου Ιεράπετρας, μέλος στο Δ.Σ. Ένωσης Γονέων, εθελοντής Σαμαρείτης, Διασώστης του ΕΕΣ Ιεράπετρας, μέλος στα Δ.Σ. ΣΕΠ Ιεράπετρας της Οικολογικής Ομάδας, του Ορειβατικού Συλλόγου και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Creta for Life. Από το 2010 και μέχρι σήμερα εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας, με τις Δημοτικές Παρατάξεις του Σήφη Αναστασάκη και του Γιώργου Προιστάκη. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος επί Δημαρχίας Σήφη Αναστασάκη, οπότε και συμμετείχα στην Εκτελεστική και Οικονομική επιτροπή του Δήμου μας. Υπήρξα επίσης, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας, και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου . Στην παρούσα δημοτική περίοδο, είμαι τακτικό μέλος της Επιτροπής ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ,και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας.

Τον Απρίλιο 2018, Στις εκλογές του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, ήμουν υποψήφιος εκλέκτορας για το Δ.Σ. και εκλέκτικα πρώτος σε σταυρούς ,μεταξύ των 47 συνυποψήφιων. Προτίθεμαι να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στηρίζοντας το συνδυασμό "Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο" με επικεφαλής το ιατρό Αντώνη Πέτρα.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News