To Τσαλικάκι επισκέφτηκε ο Σπύρος Καλλέργης

Δημοτικές
To Τσαλικάκι επισκέφτηκε ο Σπύρος Καλλέργης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα του Σαββάτου ο Σπύρος Καλλέργης με υποψήφιους σύμβουλους της παράταξης Ενωμένο Μαλεβίζι

Στα πλαίσια του προγράμματος συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς, καλέστηκαν οι φορείς από το Τσαλικάκι προκειμένου να συζητηθούν και να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα προβλήματα πολλά με κυριότερο αυτό της αντιπλημμυρικής προστασίας, ειδικά επί της οδού 16 Μαρτύρων, όπου φέτος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κινδύνεψαν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Επίσης καταγράφηκε το σπουδαίο χωροταξικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όπως και η ανάγκη δημιουργίας χώρων στάθμευσης, χώρων πρασίνου και η εξομάλυνση της κυκλοφοριακής διασύνδεσης τόσο εντός της περιοχής, όσο και με τον κεντρικό δρόμο από Ξηροπόταμο έως Γάζι.

Με παρέμβαση τους εκπρόσωποι του ΟΦΑΜ, ζήτησαν στήριξη από τον Σπύρο Καλλέργη στο χρόνιο θέμα που αντιμετωπίζουν, την δημιουργία γηπέδου στέγασης της ομάδας σε προβλεπόμενο χώρο, εντός του-υπό εκπόνηση-σχεδίου πόλεων της Χαλέπας.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Καλλέργης ξεκαθάρισε ότι επί Δημαρχίας του, το γήπεδο θα γίνει πράξη, ακόμα και εάν χρειαστεί να επισκεφτεί πόρτα-πόρτα το σύνολο των ιδιοκτητών που πρέπει να συναινέσουν, πριν την ολοκλήρωση της πολεοδόμησης,

Επίσης δήλωσε ότι στην ζωή του δεν υπήρξε ποτέ πολιτικός, αλλά μόνο δημιουργός.

Και έτσι θα συνεχίσει να πράττει ως Δήμαρχος Μαλεβιζίου.

Οι γενικότητες και τα προεκλογικά «θα» δεν έχουν χώρο στην παράταξη του και οι Δημότες του Μαλεβιζίου είναι σε θέση να διακρίνουν την διαφοροποίηση. 

Καίρια ήταν επίσης η παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Γαζίου, Γιώργου Μαρκογιαννάκη ο οποίος  μεγάλωσε στο Τσαλικάκι, και δήλωσε στο πλήθος των παρευρισκομένων ότι με την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως, το σύνολο των προβλημάτων της περιοχής θα αποτελέσουν παρελθόν, δεδομένου ότι έχουν προβλεφθεί στο έπακρο οι υποδομές που έχει ανάγκη το Τσαλικάκι, όπως δρόμοι, παιδικές χαρές, χώροι πράσινου, χώροι στάθμευσης κτλ.

Επίσης τονίστηκε ότι μετά την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου, το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας-ειδικά της οδού 16 Μαρτύρων-θα πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας ανάμεσα στα έργα που πρέπει να υλοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή. 

Στο τέλος της συνάντησης υπήρξε διάλογος μεταξύ του Ιερέα της περιοχής και του υπ. Δήμαρχου Σπύρου Καλλέργη, αναφορικά με την διευκόλυνση πρόσβασης των πιστών και την δημιουργία χώρου στάθμευσης για την εξυπηρέτηση της Εκκλησίας. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ακολούθησε σύντομη επίσκεψη των μελών της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» στα γειτονικά καφενεία, όπου σε φιλικό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις με κατοίκους της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News