Δημοτικές εκλογές '19

«Ηράκλειο Εναλλαγή»: Κάλεσμα για δημιουργία δημοτικού πόλου

Τι αναφέρει η Λιάνα Σταρίδα σε ανακοίνωσή της

Κάλεσμα για συγκλίσεις απευθύνει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Εναλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, προς όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις με κείμενό της που στέλνει στα μέσα. 

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται:

«Είμαστε μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη που δημιουργήθηκε από πολίτες που θέλουμε να εφαρμόσουμε νέα πολιτική αντίληψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης. Μια άλλη προσέγγιση, με επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων, με συνεργασίες και συγκλίσεις σε ένα προοδευτικό πολιτικό πλαίσιο.

Απευθύνουμε πλατύ δημοκρατικό κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις. Καλούμε τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις σε συστράτευση για την συγκρότηση ενός ευρύτερου πόλου στις δημοτικές εκλογές, για να διεκδικήσουμε ένα άλλο Ηράκλειο.

Ένα Ηράκλειο ανθρώπινο, πράσινο, φιλικό, με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες, με διαφάνεια, σχεδιασμό και συγκεκριμένους στόχους. Με πείσμα, θέληση και αποτελεσματικότητα, κόντρα στις γνωστές μέχρι τώρα πρακτικές και στα συστήματα εξουσίας της πόλης, που την νέμονται τόσα χρόνια.

Είμαστε στο ΕΜΕΙΣ, όχι στο ΕΓΩ».

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια