«Συν+Πράξης Δημοτών»: «Δώσαμε χώρο στους 17αρηδες, μας έδωσαν έργο!»

Δημοτικές
«Συν+Πράξης Δημοτών»: «Δώσαμε χώρο στους 17αρηδες, μας έδωσαν έργο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο ανθρώπινο δυναμικό συγκεντρώνει όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που χρειάζεται ένας δήμος για να ανανεωθεί

Τους δώσαμε τον χώρο, μας έδωσαν τη δημιουργία τους. Το νέο video της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» είναι αποκλειστικά παραγωγή των νέων ανθρώπων. Οι ίδιοι το σκηνοθέτησαν, το μόνταραν και συμμετείχαν σε αυτό...

Το μόνο που εμείς κάναμε ήταν να τους ακούσουμε... Να προσέξουμε τη σκέψη τους, να νιώσουμε τις αγωνίες τους. Να δούμε μέσα από τα μάτια τους την πόλη που έχουμε σήμερα και την πόλη που μπορούμε, με τη βοήθεια τους, να αποδώσουμε αύριο.

Το νέο ανθρώπινο δυναμικό συγκεντρώνει όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που χρειάζεται ένας δήμος για να ανανεωθεί, να πρωτοπορήσει, να βρίσκεται συγχρονισμένος με τις κοινωνικές τάσεις και την τεχνολογία του σήμερα.

Οι σημερινοί νέοι με την ορμή και τον ενθουσιασμό της ηλικίας τους είναι κεφάλαιο για το σύνολο. Οφείλουμε να τους παραχωρούμε διαρκώς χώρο όχι απλά για να αναπνεύσουν αλλά να αναπτύξουν ταλέντα και δεξιότητες. Με τα δικά τους κύτταρα, τις δικές τους παραγωγές ο δήμος μπορεί να γίνει όπως τον θέλουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News