Υποψήφιος ο Δημήτρης Γιαουρτάς με τον συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5»

Δημοτικές
Υποψήφιος ο Δημήτρης Γιαουρτάς με τον συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ζητώ τη στήριξή σας ώστε να μπορώ να υλοποιήσω το εγχείρημά μου" αναφέρει ο κ.Γιαουρτάς

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου είναι ο Δημήτρης Γιαουρτάς με τον συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κουράκη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω για το καλό του τόπου μας και συνάμα του Δήμου Ηρακλείου.

Είμαι βέβαιος ότι η παραγωγική διάθεση, το ενδιαφέρον αλλά πάνω από όλα το όραμα ζωής για μένα, για τον τόπο μου είναι κινητήριος δύναμη, ώστε να μπορώ να συμβάλω από το μετερίζι μου και με όλες μου τις δυνάμεις στην εξέλιξη της πόλης του Ηρακλείου και των οικισμών.

Σας καλώ να μου δώσετε την δυνατότητα με την στήριξή σας ώστε να μπορώ να υλοποιήσω το εγχείρημά μου για τον τόπο που αγαπώ».

Το βιογραφικό του Δ. Γιαουρτά

Γεννήθηκα το 1982 στην Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο Κρήτης και είμαι το τρίτο παιδί της Γεωργίας και του Ιωάννη Γιαουρτά. Ασχολούμαι την τελευταία 5ετία με τα κοινά καθώς είμαι Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας της Νέας Αλικαρνασσού , Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ηροδότου και δραστηριοποιούμαι ενεργά επιχειρηματικά στην πόλη μας.

2004: Αποφοίτησα από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Κρήτης όπου και έλαβα δύο φορές υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την απόδοση μου ως προπτυχιακός φοιτητής.

2005: Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία (Σκωτία – University of Stirling) όπου και έλαβα τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Διεθνών Ανθρωπίνων Πόρων (MSc in HRM).

2006: Ολοκλήρωσα  την ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία με μεταπτυχιακές σπουδές σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο (University of Gattoon/Kentucky-USA) με τίτλο σπουδών Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Στην διάρκεια των χρόνων, διεύρυνα τις γνώσεις μου κατακτώντας διπλώματα ξένων γλωσσών αλλά και Πτυχία χρήσης εταιρικών, στατιστικών και ξενοδοχειακών προγραμμάτων. Ακόμη, παρακολούθησα συνέδρια και σεμινάρια για την Ξενοδοχειακή Διοίκηση και τις λειτουργίες της αλλά και την Δυναμική Διαχείρισης Ξενοδοχειακών Λειτουργιών στην αποτελεσματικότητα των ξενοδοχειακών μονάδων.

Υπήρξα μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του "Αθήνα 2004", Στέλεχος Πωλήσεων διαφημιστικών εταιρειών και Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα ενεργό μέλος του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε.(Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού & της Τουριστικής Εκπαίδευσης) ενώ ακόμη αποτέλεσα ερευνητικό Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής.

Κάποια από τα project που συμμετείχα στην πορεία των σπουδών μου είναι "Χρήση της Αιολικής Ενέργειας", «Τουριστική Ανάπτυξη στις Υπανάπτυκτες Χώρες», «Οδηγοί Οικοτουρισμού στην Ελληνική Περιφέρεια», «Ο Αθλητικός Τουρισμός στην Ελλάδα». 

Κατά τα παιδικά μου και εφηβικά μου χρόνια συμμετείχα στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ηροδότου (ΑΟΝΑ) στη Νέα Αλικαρνασσό. Ακόμη, έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε καθαρισμούς ακτών καθώς και από το 2002 είμαι μέλος στην «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία» δείχνοντας την αγάπη μου και το σεβασμό μου προς τα ζώα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News