Επίσκεψη Άρη Παπαδόγιαννη στις ΤΟΜΥ Χανίων

Δημοτικές
Επίσκεψη Άρη Παπαδόγιαννη στις ΤΟΜΥ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοτικές εκλογές 2019: «Αναγκαία η ενίσχυση και η υποστήριξη των ΤΟ.Μ.Υ.»

Την ανάγκη ενίσχυσης και υποστήριξης των Τοπικών Μονάδων Υγείας εξέφρασε την Παρασκευή το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Απάντηση… τα Χανιά Μας» Άρης Παπαδογιάννης, στη διάρκεια της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις ΤΟ.Μ.Υ.

Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του ο κ. Παπαδογιάννης επισκέφθηκε τις Τοπικές Μονάδες Υγείας – Κέντρο Υγείας Χανίων και τις εγκαταστάσεις του ΕΦΚΑ στα Χανιά.

Στη διάρκεια των επισκέψεων αυτών, συναντήθηκε με τις διοικήσεις και το προσωπικό των μονάδων και ενημερώθηκε για την λειτουργία και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Για τις ΤΟ.Μ.Υ. ο κ. Παπαδογιάννης ανέφερε ότι «αποτελούν μια πολύ σημαντική θεσμική τομή για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας, καθώς συμβάλουν στην αναβάθμιση ενός θεμελιώδους δημόσιου αγαθού όπως είναι η δημόσια υγεία και στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών αφού με την λειτουργία τους υποστηρίζουν την αποσυμφόρηση και κατ’ επέκταση την βέλτιστη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων τόνισε ακόμη πως «είναι αναγκαία η ενίσχυση και υποστήριξη των ΤΟ.Μ.Υ προκειμένου να παρέχονται στους δημότες των Χανίων, πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας», εξηγώντας παράλληλα πως «το υφιστάμενο προσωπικό καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να καλυφθούν οι ανάγκες των δομών αυτών».

Στη συνέχεια η ίδια αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Διευθυντή και τους εργαζομένους του ΕΦΚΑ. Μέσα από μία ειλικρινή συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Παπαδογιάννης διαβεβαίωσε ότι «θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για τη στήριξη του έργου του ΕΦΚΑ στα Χανιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News