Δημοτικές εκλογές '19

Ο Γιάννης Πατραμάνης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι Δρ όμοι» για το Δήμο Μαλεβιζίου ο Γιάννης Πατραμάνης

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μονής, Γιάννης Πατραμάνης, ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ένας ακόμα νέος, εργατικός και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος συνεχίζει να ενισχύει την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιάννη Πατραμάνη, , ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Γιάννης Πατραμάνης έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά επιτεύγματα στη Μονή τα τελευταία χρόνια. Άνθρωπος μεθοδικός και δραστήριος, άριστος γνώστης των ζητημάτων του τόπου και με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, έχει συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του Μαλεβιζίου. Ταυτόχρονα όμως είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, έχει ολοκληρώσει ένα πλήθος έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα πολύ καλός συνεργάτης, αξιόπιστος και εργατικός, ο Γιάννης Πατραμάνης συνεχίζει μαζί μας και ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο Πρόεδρο, έναν άνθρωπο με σημαντική και πολύπλευρη κοινωνική προσφορά, αγαπητό σε όλους και με πολλές ικανότητες. Μαζί και με τον Γιάννη, συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε τον αγώνα και κάνουμε το Μαλεβίζι μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον πολίτη, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και αξιοπιστία, προχωράμε μπροστά! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιάννη Πατραμάνη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Σχόλια