Η Ισμήνη Σταυρίδη υποψήφια σύμβουλος με τον Γρ. Αρχοντάκη

Δημοτικές
Η Ισμήνη Σταυρίδη υποψήφια σύμβουλος με τον Γρ. Αρχοντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"θα προσπαθήσω να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών" δηλώνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γρηγόρη Αρχοντάκη στα Χανιά κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου η Ισμήνη Σταυρίδη.

Η κα. Σταυρίδη είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Marketing, Στέλεχος Λογιστηρίου ΣΥΝ.ΚΑ. και τέως δημοτική σύμβουλος.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

O Δήμος Χανίων βρίσκεται μπροστά σε μια νέα εκλογική διαδικασία με οξυμένα τα προβλήματα του και με τα περιθώρια για λύσεις να στενεύουν. Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή όλοι εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε ανθρώπους με γνώσεις και διοικητικές ικανότητες που να μπορούν να τα αντιμετωπίσουν και να δώσουν άμεσες λύσεις.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Αρχοντάκη και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ» γιατί θεωρώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να δώσει ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης στον ευλογημένο τούτο τόπο.

Εγώ από πλευράς μου με γνώμονα την ειλικρίνεια μου, την εργατικότητα μου και την εμπειρία μου θα προσπαθήσω να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News