Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά ο Ευάγγελος Ντουσάκης

Δημοτικές
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά ο Ευάγγελος Ντουσάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δηλώνει ότι θα είναι ο ζωγράφος κ. Ευάγγελος Ντουσάκης

Ο κ. Ντουσάκης κατέρχεται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

Μετά από κοντά 10 χρόνια κρίσης, οι μάσκες έχουν πέσει. Τα κούφια λόγια και οι αυταπάτες της «ανθρώπινης διαχείρισης» του καπιταλισμού, που «δεξιές» και «αριστερές» κυβερνήσεις υπόσχονταν, δεν πείθουν πια κανέναν και καμία. Μαζί τους, σταμάτησαν να πείθουν και οι τοπικές διοικήσεις στους δήμους και στις περιφέρειες. Αυτές οι τοπικές διοικήσεις που, ενώ διαφημίζονταν ως ανεξάρτητες, ήταν συνδεμένες σφιχτά με την εκάστοτε κυβέρνηση, εφαρμόζοντας τις απάνθρωπες πολιτικές της χωρίς καμία προσπάθεια ελάφρυνσης του λαού.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να συντάσσομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Χανίων. Τον συνδυασμό εκείνο που όπου πήρε λαϊκή εντολή την εφάρμοσε κατά γράμμα, κόντρα στα τοπικά –και όχι μόνο- συμφέροντα του κεφαλαίου και τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον συνδυασμό εκείνο που δεν περιορίζει τους αγώνες του μόνο στην προεκλογική περίοδο, αλλά που συμμετέχει καθημερινά στους λαϊκούς αγώνες δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, στη νεολαία, στους ανέργους, στους συνταξιούχους. Την παράταξη που δεν διακρίνει τους ανθρώπους βάσει εθνικότητας, αρτιμέλειας και προσωπικών επιλογών.

Ευάγγελος Στυλιανού Ντουσάκης

Ανάπηρος, Ζωγράφος

Υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News