Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο συνδυασμό του Γιάννη Μαστοράκη

Δημοτικές
Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο συνδυασμό του Γιάννη Μαστοράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλωσόρισε στο συνδυασμό το Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο Γιάννης Μαστοράκης

Στο πλευρό του δημάρχου Χερσονήσου και εκ νέου υποψηφίου, Γιάννη Μαστοράκη, τάχθηκε o Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Όπως αναφέρει ο κ.Μαστοράκης: «προχωράμε με σταθερά βήματα όλοι μαζί και υποδεχόμαστε ξανά, στην κοινή μας προσπάθεια, ένα δραστήριο και γεμάτο ενθουσιασμό μέλος της τοπικής κοινωνίας, το Γιώργο Χαλκιαδάκη, που θα είναι υποψήφιος μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στην κοινότητα Λιμένα Χερσονήσου.

Ικανότατος, ακούραστος και εξαιρετικά αποτελεσματικός με ό,τι ασχολείται, έρχεται με πολλή όρεξη για δουλειά να ενισχύσει την παράταξή μας "όλοι μαζί, νέα πορεία". Τον καλωσορίζω λοιπόν και μαζί συνεχίζουμε σε κοινή πορεία για τον τόπο που τόσο αγαπάμε. Γιώργο, καλή επιτυχία!».

Το βιογραφικό του Γιώργου Χαλκιαδάκη

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης: "Γεννημένος το 1978 στη Χερσόνησο, σπούδασα και αποφοίτησα στις ΗΠΑ στην πολιτεία της Φλόριντα στη σχολή Phoenix East Aviation, όπου και πήρα επαγγελματικό πτυχίο χειριστών αεροσκαφών, καθώς και πτυχίο εκπαιδευτή πτήσεων. Ασχολούμαι με τις καταδύσεις - έχω πτυχίο σε επίπεδο Divemaster και εργάζομαι ως ιπτάμενο πλήρωμα σε πυροσβεστικά ελικόπτερα. Είμαι μέλος της επιτροπής εκπροσώπησης εκθέσεων τουρισμού και εθελοντής ... από όποια θέση μου έχει ζητηθεί”.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News