Ο Παντελής Καραγιάννης για τον «Αποκόρωνα η γη μας» στο Νέο Χωριό

Δημοτικές
Ο Παντελής Καραγιάννης για τον «Αποκόρωνα η γη μας» στο Νέο Χωριό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απαρτίζεται από υποψήφιους οι οποίοι είναι γνωστές των θεμάτων του Δήμου και της καθημερινότητάς του, με όρεξη για έναν καλύτερο Αποκόρωνα

Στις 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «Αποκόρωνας η γη μας», με επικεφαλής τον Παντελή Καραγιαννάκη στον τόπο διαμονής του, το Νέο Χωριό Αποκορώνου.

Ο νέος αυτός συνδυασμός, έρχεται να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, που μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματικά στον Αποκόρωνα.

Οι υποψήφιοι αντάλλαξαν απόψεις, συζήτησαν για τον τρόπο που ο καθένας μπορεί να προσφέρει και συμφώνησαν ότι θέλουν και μπορούν να αλλάξουν σελίδα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και από διχαστικές δηλώσεις, αλλά με στόχο την ομόνοια και την δημιουργία, για έναν τόπο που το αξίζει να προχωρήσει μπροστά.

Ο Αποκόρωνας, ένας ευλογημένος τόπος, μπορεί να γίνει υπόδειγμα περιοχής στην προστασία του φυσικού κάλλους και της ισόρροπης ανάπτυξης.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απαρτίζεται από υποψήφιους οι οποίοι είναι γνωστές των θεμάτων του Δήμου και της καθημερινότητάς του, με όρεξη για έναν καλύτερο Αποκόρωνα.

Παρόν ήταν και ο νομικός σύμβουλος του συνδυασμού, όπου ενημέρωσε τους υποψηφίους για τον νέο εκλογικό νόμο.

Ο κ. Καραγιαννάκης δήλωσε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των συνδημοτών του στο κάλεσμα του, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού  που θα φέρει την αλλαγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News