Περιοδεία Φραγκιουδάκη στο Εργαστήριο Ειδικής Επιμόρφωσης

Δημοτικές
Περιοδεία Φραγκιουδάκη στο Εργαστήριο Ειδικής Επιμόρφωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα προβλήματα του σχολείου

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κισσάμου με επικεφαλής τον Γιώργο Φραγκιουδάκη υποψήφιο Δήμαρχο Κισσάμου, πραγματοποίησε περιοδεία την Τετάρτη 3 Απριλίου, στο Εργαστήριο Ειδικής Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Κισσάμου.

Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σχολείο, αλλά και η ειδική αγωγή στον νομό και στον δήμο, τα οποία προβλήματα «θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, μιας και ο νόμος για την λεγόμενη αυτοδιοίκηση, ο «Κλεισθένης 1», προβλέπει τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στους Δήμους, χωρίς την ανάλογη χρηματοδότηση. Αλλά και τα προβλήματα των ίδιων των εργαζόμενων, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι υποψήφιοι παρουσίασαν την πρόταση για λειτουργία όλων των δομών της ειδικής αγωγής με κρατικά κονδύλια, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, καθώς και να γίνουν όλες οι απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις ειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να βγάλουν και αυτοί τα συμπεράσματά τους από την μέχρι τώρα εφαρμοζόμενη πολιτική και στον τομέα τους.

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News