Η Λιάνα Σταρίδα διαβάζει αποσπάσματα από τον «Μυστικό κήπο»

Πολιτισμός
Η Λιάνα Σταρίδα διαβάζει αποσπάσματα από τον «Μυστικό κήπο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 11:30, η Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο ενΑλλαγή» με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου», στις 2 Απριλίου, διοργανώνει βραδιά βιβλίου

Η κ. Λιάνα Σταρίδα επικεφαλής της παράταξης θα διαβάσει αποσπάσματα από το αγαπημένο της παιδικό βιβλίο της Φράνσες Χότζσον Μπάρνετ «Ο μυστικός κήπος».

Οι διοργανωτές υπόσχονται μία ξεχωριστή βραδιά για μεγάλους, αλλά κυρίως για μικρούς, η οποία θα λάβει χώρα στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δ. Ηρακλείου.

Επίσης ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αντώνης Διαμαντής, θα αναγνώσει από το βιβλίο του Λουίς Σεπουλβέδα, που ανέβασε σαν θεατρικό, «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει».

Ακόμη η ψυχολόγος, ποιήτρια και εικαστικός, Τερέζα Βαλαβάνη, θα προσπαθήσει να μοιραστεί την συγκίνηση που ένιωσε, διαβάζοντας πρόσφατα την ιστορία της «Μόμο», του Μίχαελ Έντε.

Τέλος, η φοιτήτρια Φιλολογίας και μουσικός, Μαρία Τερζάκη, θα διαβάσει από το αριστούργημα της Άλκης Ζέη, «Το καπλάνι της βιτρίνας», θα παίξει κιθάρα και, μαζί με την φοιτήτρια Ψυχολογίας, Κωνσταντίνα Κουμπενάκη, θα τραγουδήσουν παιδικά και έντεχνα τραγούδια.

Όσοι επιθυμούν να δωρίσουν στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου, παιδικά και νεανικά βιβλία, μπορούν να τα προσφέρουν και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα συγκεντρώνονται στο χώρο του Πολύκεντρου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.  

Επιπλέον, θα διατίθενται προς πώληση παιδικά και νεανικά βιβλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News