Δημοτικές εκλογές '19

Ο Ε. Κουκιαδάκης κι η «Επανάσταση» του Αυτονόητου

Τα απλά και τα καθημερινά, τ’ αυτονόητα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των στρατηγικών στόχων του Ευριπίδη Κουκιαδάκη που διεκδικεί το Δημαρχιακό Θώκο Ηρακλείου με τη «συνΕργασία για το Ηράκλειο».

«Στρατηγικός μας στόχος είναι να κλείσουν οι λακκούβες, να έχουν όλα τα σπίτια νερό, να περιοριστούν οι απώλειες του νερού, το Ηράκλειο να είναι καθαρό, πόλη φιλική κι ελκυστική» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επαναλαμβάνει τα περί των απαραίτητων συνεργασιών εντός του Δήμου προκειμένου αυτός να προχωρήσει και των συνεχών διεκδικήσεων από το κεντρικό κράτος προς όφελος της Αυτοδιοίκησης.
Μιλά για το Ηράκλειο με τη γνώση του χθες και του σήμερα, τις ανάγκες του και τις αδυναμίες του και με σεβασμό σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Αναφορικά με τον ρόλο των κομμάτων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, παραπέμπει στη μόλις χθεσινή δήλωση του που μεταξύ άλλων λέει:

«Αρνηθήκαμε και αρνούμαστε τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των κομματικών μηχανισμών με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές, που βρίσκουν την απόλυτη δικαίωσή τους στο Ηράκλειο...

Οι πολίτες του Ηρακλείου, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να αξιολογήσουν αυθεντικά τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας και τις συνεργασίες μας, πρέπει να γνωρίζουν».

Σχόλια