Δημοτικές εκλογές '19

«Χανιά - Κοιτάμε μπροστά»: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρώην πρόεδρος ΕΚΧ

Ο Δημήτρης Κορναράκης κατεβαίνει στις εκλογές

Με τη δημοτική παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Κορναράκης, συνταξιούχος ΕΛΠΑ και πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Είναι γνωστό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά.

Ως ενεργός πολίτης και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης.

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Η εμπειρία και η πορεία μου στο συνδικαλιστικό κίνημα όλα τα χρόνια του εργασιακού μου βίου αυτό εγγυώνται.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος μας. Παλεύουμε, λοιπόν, όλοι συλλογικά, για μία Αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα, συνέπεια και θετική ενέργεια.».

Σχόλια