Δημοτικές εκλογές '19

Μ. Ντουσάκης και Β. Αλεξανδράκης στο συνδυασμό της Νάνσυς Αγγελάκη

Προστέθηκαν δύο ακόμα πρόσωπα συνδυασμό "Μαζί για τα Χανιά"

Στο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Χανίων Νάνσυς Αγγελάκη προστέθηκαν δύο ακόμα υποψήφιοι: οι Μανώλης Ντουσάκης και Βαγγέλης Αλεξανδράκης.

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Ντουσάκης:  

«Ε ναι λοιπόν είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός αλλά δοτικός σύμβουλος. Είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό.... Όπου γυρίζεις το κεφάλι σου ξεπετάγεται κι ένας δημοτικός σύμβουλος από το πουθενά.. Ξαφνικά όλοι αγαπήσαμε αυτήν την πόλη και θέλουμε να πράξουμε τα μέγιστα για την πόλη για αυτήν.

Εγώ δεν θέλω μόνο τα Χανιά του αύριο που μένουν μόνο στα φθηνά ΘΑ των προεκλογικών υποσχέσεων. Θέλω τα Χανιά του σήμερα με δεσμεύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν, για ένα καλύτερο μέλλον για μένα και τους συμπολίτες μου. Και πάνω από όλα για τα παιδιά μας. Δεν θέλω να κρύβομαι από τα μάτια τους αύριο. Δεν ποντάρω σε κομματικούς παραγοντισμούς. Επιλέγω την ομάδα της Νάνσυς Αγγελάκη να συμπορευτούμε μαζί, για τα Χανιά που θα χαιρόμαστε όλοι. Για μα έξυπνη, λειτουργική, καθαρή πόλη, που θα απολαμβάνουν και θα δημιουργούν τα παιδιά μας».

(Aριστερά ο κ.Αλεξανδράκης και δεξιά ο κ. Ντουσάκης)

Όπως τονίζει ο συνταξιούχος υπάλληλος ΟΤΕ Βαγγέλης Αλεξανδράκης:

«Η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα κοινά μ ώθησε να ενταχθώ και να συμπορευθώ με τη Νάνσυ Αγγελάκη, υποψήφια Δήμαρχο Χανίων. Μια γυναίκα με εμπειρία και γνώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, με δυνατότητες, όραμα και όρεξη για προσφορά.
Ο χρόνος έχει συσσωρεύσει πολλά «τραύματα» στον αστικό ιστό και στους περιαστικούς δήμους. Εμείς όλοι, στον συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά», με ιδιαίτερο βάρος  στη στρατηγική προτεραιότητα της ποιοτικής καθημερινότητας και το βλέμμα πάντα στον άνθρωπο, θα πορευθούμε για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας. 
Για να κάνουμε πράξη τα πολύ απλά και βασικά, τα πολλά μικρά που κάνουν τα μεγάλα».

 

Σχόλια