Δημοτικές εκλογές '19

Ο 23χρονος Γιάννης Στριλιγκάς υποψήφιος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Δημοτικές εκλογές 2019: Στην παράταξη «Νέοι Δρόμοι» του Δήμου Μαλεβιζίου ένας νέος άνθρωπος

Με έναν ακόμα νέο και δραστήριο υποψήφιο ενισχύεται η παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Μανώλη Στριλιγκά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Μανώλης Στριλιγκάς είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Δασοπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Καρπενησίου, ιδιαίτερα δραστήριος και κοινωνικός. Μόλις 23 ετών, έχει όρεξη και διάθεση για προσφορά στον τόπο του μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι», ενώ έχει πολλές ικανότητες και ταλέντα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος, ο Μανώλης Στριλιγκάς, ενισχύει με την παρουσία του και τις ικανότητές του, τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Ένας άνθρωπος που θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, που μπορεί να ενισχύσει τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο Δήμος μας. Μαζί και με τον Μανώλη, προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το Μαλεβίζι. Με σεβασμό στον πολίτη, αξιόπιστα και υπεύθυνα, με σωστό προγραμματισμό κει μελετημένες κινήσεις σε όλους τους τομείς δράσης μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Μανώλη Στριλιγκά και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Σχόλια