Η έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Κουράκη - Υποψήφιος ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ

Δημοτικές
Η έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Κουράκη - Υποψήφιος ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψηφιότητα του Βασίλη Βαρούχα στο ψηφοδέλτιο Κουράκη που συζητήθηκε

Να μια σπουδαία συμπόρευση! Ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βασίλης Βαρούχας κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τον συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη “Ηράκλειο 3.7.5”.

Και εξηγεί το γιατί: «Με περήφανη “κρητική” ματιά και περίσσευμα αγάπης για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, το Ηράκλειο, που μας εμπνέει και μας ενώνει, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του έμπειρου και πετυχημένου αυτοδιοικητικού Γιάννη Κουράκη.

Με τη δημοτική κίνηση “Ηράκλειο 3.7.5” θέτουμε ισχυρές βάσεις για μια ειλικρινή αναπτυξιακή πορεία, με έμφαση στην τοπική επιχειρηματικότητα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Έχοντας στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, σχεδιάζουμε μια εφαρμόσιμη πολιτική με στρατηγικές προτεραιότητες. Η οικονομική αναζωογόνηση του Ηρακλείου προϋποθέτει την αποτελεσματική του διακυβέρνηση, μέσα από ένα μείγμα εξωστρεφούς λογικής, που θα υπερέχει η κοινωνική συνοχή, θα αναβαθμίζεται η καθημερινότητα των πολιτών και θα προωθείται η χωροταξική του αναγέννηση με σύγχρονους όρους βιωσιμότητας και πολιτιστικής ανανέωσης.

Η ψήφος σας στις εκλογές του Μαΐου θα αναδείξει τον δρόμο που θέλουμε και οραματιζόμαστε για το Ηράκλειο των επόμενων γενεών. Την προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στα νέα παιδιά για να μείνουν εδώ, να εργαστούν και να αναπτυχθούν. Ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε μαζί να πάμε μπροστά τον Δήμο μας με αυτοπεποίθηση, καθαρή νοοτροπία και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Είναι κρίσιμο να επιλέξουμε σωστά αυτή τη φορά. Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται και στους ανθρώπους που μόχθησαν ώστε το Ηράκλειο να είναι η πρωτεύουσα της καρδιάς μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News