«Χανιά – Κοιτάμε μπροστά»: Ο Μανώλης Σχοινάκης υποψήφιος με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Δημοτικές
«Χανιά – Κοιτάμε μπροστά»: Ο Μανώλης Σχοινάκης υποψήφιος με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» του Ευτύχη Δαμιανάκη είναι ο Εμμανουήλ Σχοινάκης, Δικαστικός υπάλληλος, έπειτα από πρόταση που δέχτηκε και δηλώνει ότι την αποδέχεται με ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Μετά την 20ετή περίπου ενασχόλησή μου με τον ενεργό Συνδικαλισμό, σε τοπικό επίπεδο ως Μέλος αρχικά και μετέπειτα για 6 χρόνια ως Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, καθώς και σε πανελλήνιο επίπεδο ως Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.) για τη διετία 2016 – 2018, αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο μας.

Τη διάθεση της προσφοράς προς τους συναδέλφους μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια της συνδικαλιστικής μου ενασχόλησης, επιθυμώ πλέον να τη μεταφέρω και σε τοπικό επίπεδο ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον Δήμο και τους συμπολίτες μας.

Στη ζωή μου πάντα έχω ως οδηγό αυτό που μου έλεγε ο πατέρας μου: «Πρέπει να είσαι πάντα δίκαιος με όλους και όχι αρεστός για τους λίγους. Γιατί αν είσαι αρεστός για κάποιους, θα δυσαρεστήσεις πολλούς».

Με αυτή λοιπόν τη συμβουλή του πατέρα μου ως οδηγό θα προσπαθήσω και εγώ για να πάμε τον Δήμο μας ένα βήμα πιο μπροστά, γιατί αυτό αξίζει στους συμπολίτες μας και στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε όλοι μας.

Η διαδρομή την επομένη των εκλογών δεν θα είναι εύκολη για κανέναν από αυτούς που θα εκλεγούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά πιστεύω ότι στο πρόσωπο του Ευτύχη Δαμιανάκη με τις γνώσεις και την εμπειρία, που διαθέτει, αλλά κυρίως με την προσωπικότητά του, τα Χανιά μας μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε όλους τους τομείς πανελλαδικά.

  • Κοιτάμε μπροστά λοιπόν, για ένα Δήμο που πρώτα απ’ όλα θα καμαρώνουμε εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε σ’ αυτόν.

  • Κοιτάμε μπροστά, για ένα Δήμο με τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες μέχρι σήμερα παραμένουν αδρανείς και ανεκμετάλλευτες.

  • Κοιτάμε μπροστά, για ένα Δήμο που πρέπει επιτέλους να αφήσει πίσω του τις εμπάθειες και τις μικρότητες του ενός για τον άλλο.

  • Κοιτάμε μπροστά, για ένα Δήμο φιλικό προς τους πολίτες του.

  • Κοιτάμε μπροστά, για το καλό όλων μας.

  • Κοιτάμε μπροστά, γιατί τελικά αυτό αξίζει στα Χανιά μας!

Εμμανουήλ Σχοινάκης, Δικαστικός υπάλληλος - Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων νομού Χανίων - Πρώην Μέλος Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News