Σε ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ ο Ευτύχης Δαμιανάκης

Δημοτικές
Σε ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ ο Ευτύχης Δαμιανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος με το τον Ευτύχη Δαμιανάκη ο Νίκος Παιδάκης

Τη Θεραπευτική Μονάδα Χανίων του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και τη Συμβουλευτική Μονάδα Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», Ευτύχης Δαμιανάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Στη Θεραπευτική Μονάδα Χανίων του ΟΚΑΝΑ, ο κ. Δαμιανάκης και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στους χώρους της κι ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της Μονάδας, ψυχίατρο Μανώλη Σταυρουλάκη και τους συνεργάτες του για τη λειτουργία της σε θέματα πρόληψης, θεραπείας, κοινωνικής και επαγγελματικής ενσωμάτωσης και μείωσης της βλάβης.

Στη Συμβουλευτική Μονάδα Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ο κ. Δαμιανάκης και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στους χώρους της κι ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της Μονάδας, Γιώργο Γαβριλάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες απεξάρτησης (παράνομες ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο) και κοινωνικής επανένταξης που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Ο κ. Δαμιανάκης επεσήμανε ότι το έργο των δύο Μονάδων είναι ιδιαίτερα σημαντικό, συνεχάρη τα στελέχη τους για την ευαισθησία τους και την καθημερινή προσφορά τους και αναφέρθηκε στη σημασία της πρόληψης, της ενημέρωσης, της απεξάρτησης και της κοινωνικοποίησης.

Παράλληλα, ο κ. Δαμιανάκης τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη, σε σταθερή βάση, συγκεκριμένων πρωτοβουλιών (ημερίδες, συναντήσεις, ομιλίες) με στόχο την ενημέρωση, ειδικά των νέων, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των ανθρώπων που έχουν καταφέρει να απεξαρτηθούν και επιχειρούν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη ο σωφρονιστικός υπάλληλος Νίκος Παιδάκης

Όπως σημείωσε ο υποψήφιος κ. Παιδάκης:

«Στη ζωή μας πολλές φορές χρειάζεται να πάρουμε κάποιες δύσκολες αλλά και σημαντικές αποφάσεις.

Μια δύσκολη απόφαση ήταν και για μένα να συμμετέχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Χανιά - Κοιτάμε μπροστά», με επικεφαλής τον κ. Ευτύχη Δαμιανάκη.

Ήταν όμως ακόμη πιο δύσκολο να αρνηθώ την άκρως τιμητική πρόσκληση ενός ανθρώπου με το ήθος, την αξιοπρέπεια και το όραμά του.

Όπως επίσης ήταν δύσκολο να πω όχι στην πρόταση να είμαι μέλος μιας ομάδας ανθρώπων με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά στον Δήμο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω.

Πάγια άποψή μου είναι ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από την ασφαλή θέση του καναπέ και γι' αυτό αποφάσισα εντέλει να δηλώσω «παρών» σε αυτή την προσπάθεια.

Με μοναδικό αντίπαλο, λοιπόν, τα προβλήματα του Δήμου μας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ευτύχη Δαμιανάκη για την τιμή και να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την εκλογική διαδικασία καθώς και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που μας περιμένει την επόμενη μέρα των εκλογών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News