Γεωργακάκη - Κούρο: Δύο γυναίκες στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

Δημοτικές
Γεωργακάκη - Κούρο: Δύο γυναίκες στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις», οι υποψήφιες δηλώνουν παρούσες για το καλό της πόλης

Με δύο ακόμα γυναίκες ενισχύεται ο «στόλος» της δημοτικής παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις» με επικεφαλής τον Θοδωρή Νίνο.

Η πρώτη γυναίκα που ανακοινώθηκε σήμερα και στέκεται στο πλευρό του υποψήφιου δήμαρχου με την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο είναι η καθηγήτρια Αγγλικών και επιχειρηματίας Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη.

Η Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη είναι ενεργό μέλος της Ρεθεμνιώτικης κοινωνίας από το 1996, όταν έφυγε από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην πόλη μας, που είναι και ο τόπος καταγωγής της.

Σε αυτά τα 23 χρόνια έμαθε, αφουγκράστηκε και συνειδητοποίησε πως πολλά προβλήματα της καθημερινής ζωής των συμπολιτών της χρειάζονται μια διαφορετική «θέαση».

Ως καθηγήτρια Αγγλικών γνωρίζει καλά την αξία της παιδείας και της εκπαίδευσης, ενώ ως επιχειρηματίας (διατηρεί φωτογραφείο με τον σύζυγο της Γιώργο Γεωργακάκη) γνωρίζει τις δυσκολίες και τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα. Ταυτόχρονα η ενασχόληση της με τον  τουρισμό, την κρατά σε άμεση επαφή με τον βασικό τροφοδότη της οικονομίας της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, έτσι ώστε βιώνοντας τα προβλήματα, είναι σε θέση να προτείνει λύσεις αποτελεσματικές.

Η Βιργινία Γιάννιτσα Γεωργακάκη που είναι μητέρα δύο παιδιών αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με χαρά στηρίζω την υποψηφιότητα του Θοδωρή Νίνου συνεκτιμώντας  τις δυνατότητες, το ήθος και το ενωτικό του πνεύμα. Με την υποψηφιότητά μου θέλω να ενισχύσω  την αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να ζήσουμε στο Ρέθυμνο που μας Αξίζει».

Μια ακόμα νεαρή επιστήμονας συντάσσει τις δυνάμεις της, με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρεθύμνου Θοδωρή Νίνο συμμετέχοντας στο συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις». Πρόκειται για την Αγγελική Κούρο, απόφοιτη φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην  Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις του Deree και στην Διοίκηση Τουρισμού στο ALBA.    

Η Αγγελική Κούρο έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και τον τουριστικό τομέα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του Ρεθύμνου, καθώς και σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Πάτρα στους τομείς δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

«Η παρουσία και η στήριξη νέων ανθρώπων σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής σελίδας για το Ρέθυμνο κρίνεται επιβεβλημένη, αφού οι νέοι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη, τα προσόντα και το όραμα ώστε το Ρέθυμνο να εξελιχθεί στο δήμο που μας αξίζει.» τονίζει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.

Η Αγγελική Κούρο, για την υποψηφιότητά της, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Είναι τιμή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου, ο οποίος έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του δημάρχου, ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του δήμου. Μέσα από την εμπειρία της ενασχόλησής μου με τον τουρισμό επιθυμώ να συνεισφέρω με νέες ιδέες και ένα συνολικό μοντέλο μάρκετινγκ που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News