Αλέκος Ανδρικάκης, υποψήφιος με τον Ηλία Λυγερό

Δημοτικές
Αλέκος Ανδρικάκης, υποψήφιος με τον Ηλία Λυγερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατεβαίνει με Ηλία Λυγερό - Τι λέει για Λαμπρινό, Κουράκη

Χειμαρρώδης, όπως εξάλλου είναι και ο χαρακτήρας του, ήταν στην τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης, φέροντας πλέον και την ιδιότητα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηρακλείου με την παράταξη “Ενεργοί Πολίτες” του Ηλία Λυγερού.

Ο Αλέκος Ανδρικάκης εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” με τη Νικολέτα Σφακιανάκη και αναφέρθηκε σε όλα. Από την αλλαγή της καθημερινότητας που χρειάζεται η πόλη (λακκούβες, σκουπίδια κ.λπ.) ως την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τη Λιάνα Σταρίδα και την αποτυχία Λαμπρινού που οδήγησε τους Ηρακλειώτες να αναφωνούν το «πού είσαι Κουράκη».

Για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο οποίο συμμετέχει, Ηλία Λυγερό, είπε ότι δεν είναι ευκαιριακός ούτε ανεπάγγελτος. Τόνισε ότι «είναι καταξιωμένος επιχειρηματίας στο Ηράκλειο και αυτό που θέλει είναι να αλλάξουν όλα στην πόλη. Άρα δεν έχει να κερδίσει από τον Δήμο, αλλά μάλλον θα χάσει από τη δουλειά του».

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στη Λιάνα Σταρίδα, είπε πως δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος γιατί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μη στηρίξει μια παράταξη που 5 χρόνια έχει παρουσία και έχει όλη την κοινωνική βάση του αριστερού και προοδευτικού χώρου, και γι’ αυτό είπε την προτιμά απ’ όσους είναι σε λογικές οργάνου κλεισμένοι μέσα σε γραφεία.

«Η κ. Σταρίδα μπορεί να είναι μια καλή αρχαιολόγος, αλλά μέχρι εκεί», ανέφερε ο Αλέκος Ανδρικάκης και συνέχισε περίπου έτσι για τα έργα και τις ημέρες του Βασίλη Λαμπρινού: «Είχα πει τον πρώτο χρόνο της θητείας του Λαμπρινού, μακάρι να τα καταφέρει και να μη φτάσουμε στην εποχή τού “πού είσαι Κουράκη”. Δυστυχώς αυτό ακούγεται σήμερα και είναι ενδεικτικό της αποτυχίας, παρά τις ευγενείς προθέσεις της παρούσας δημοτικής Αρχής.

Η Βικελαία για μένα είναι το πιο εμβληματικό σημείο για την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης. Ο ίδιος ο δήμαρχος δηλώνει φίλος της ΒΔΒ. Σήμερα έχει καταλάβει κανένας ποια είναι η ταυτότητά της; Να εκδίδει πολύ καλά βιβλία, αλλά μόνο αυτό;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News