Ο Μενέλαος Μποκέας επισκέφτηκε την Τύλισο

Δημοτικές
Ο Μενέλαος Μποκέας επισκέφτηκε την Τύλισο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου διαβούλευσης του προγράμματος του συνδυασμού του

Στην Τύλισο βρέθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, μαζί με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παράταξή του «Το Μαλεβίζι Μπορεί», στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου διαβούλευσης του προγράμματος του συνδυασμού με τις τοπικές κοινωνίες.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Η Τύλισος είναι μια περιοχή – σύμβολο για το Δήμο Μαλεβιζίου. Αρχαιολογική και ιστορική μοναδικότητα, παραγωγικός πρωτογενής τομέας, ποιοτικά τοπικά προϊόντα, πολιτισμικό αποτύπωμα, περιβαλλοντικός φυσικός πλούτος και κυρίως μια κοινωνία ζωντανή και ανοιχτή. Με τους νέους ανθρώπους να δραστηριοποιούνται συλλογικά, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της περιοχής τους.

Υπάρχει θέληση, υπάρχει συμμετοχή, υπάρχουν πολύπλευρα συγκριτικά πλεονεκτήματα, αλλά λείπει το πιο σημαντικό: ο σχεδιασμός που θα αναδείξει την αναπτυξιακή δυναμική της Τυλίσου. Ο συντονισμός που θα ανοίξει νέες προοπτικές, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία. Οι δράσεις διασύνδεσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου και μετασχηματισμού τους σε ανταγωνιστικά.

Μαζί με τους κατοίκους, τον πολιτιστικό σύλλογο, το σύλλογο γυναικών, τον αγροτικό συνεταιρισμό, τον αθλητικό όμιλο, τις επιχειρήσεις, την εκκλησία και το τοπικό συμβούλιο, αλλά βεβαίως με το Δήμο αρωγό και συμπαραστάτη, μπορούμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για την περιοχή.

Χθες συζητήσαμε μαζί για όσα μας απασχολούν, όσα μπορούμε να αλλάξουμε, χτίζοντας γερά το μέλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News