Δημοτικές εκλογές '19

Γιάννης Κουράκης: «Στόχος ένα σύγχρονο, φιλικό κέντρο»

Ο Γιάννης Κουράκης για το Ιστορικό Κέντρο του Ηρακλείου

Ο Γιάννης Κουράκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία κατοίκων του ιστορικού κέντρου άκουσε και κατέγραψε τις απόψεις τους και τα αιτήματα τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι ο συνδυασμός έχει διαμορφώσει μια πλήρη προσέγγιση για την ανασυγκρότηση του δήμου και στις τρεις διαφοροποιημένες ζώνες που συνθέτουν το Ηράκλειο. Επεσήμανε ότι στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο αστικό χώρο φιλικό στον πολίτη και ελκυστικό στον επισκέπτη με προσωπικότητα και ποιότητα ζωής.

Αυτή την περίοδο και μετά τη παρουσίαση του προγραμματικού πλαισίου η δημοτική κίνηση ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5. έχει ξεκινήσει μια ευρεία διαβούλευση με στόχο να αναδειχθούν οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών και να τεθούν προτεραιότητες πολιτικής για την επόμενη τετραετία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θα ακούσουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες, τις ιδέες των πολιτών και των ειδικών και θα προβούμε στις αναγκαίες προωθητικές συνθέσεις για να είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας την επομένη των εκλογών.»

Σχόλια