Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Χανίων

Εκλογές
Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές του νομού Χανίων, Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, Γιάννη Ντουνιαδάκη και Αλέκο Μαρινάκη, περιόδευσαν στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Χανίων, σήμερα Πέμπτη 20/6/2019 και ώρα 12:00.

Στη σύντομη ομιλία τους τεκμηρίωσαν με επιχειρήματα ότι στις οχτώ Ιουλίου το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα οξύνονται ανεξάρτητα από το ποια κυβέρνηση θα υπάρχει.

Θα είναι εδώ οι πάνω από 700 μνημονιακοί νόμοι, θα είναι εδώ η έκθεση της κομισιόν και οι κατευθύνσεις της. Θα είναι εδώ οι υπερφορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων, οι πετσοκομμένοι μισθοί και συντάξεις, θα είναι εδώ οι ελαστικές μορφές εργασίας και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, θα είναι εδώ οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε υπηρεσίες του δημοσίου τομέα όπως και η συγκεκριμένη υπηρεσία, δηλαδή όλα όσα από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και τα συμπληρώματά τους έχουν ψηφίσει και εφαρμόσει. Απέναντι σε όλα αυτά μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να στηρίξει τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Να είναι η πραγματική αντιπολίτευση που θα δίνει την μάχη διεκδίκησης όλων όσων έχασαν οι εργαζόμενοι, θα είναι το πραγματικό στήριγμα στην προσπάθεια των εργαζομένων να αντιπαλεύσουν τα χειρότερα που τους ετοιμάζουν για να υλοποιηθεί ο στόχος των ματωμένων πλεονασμάτων μέχρι το 2060.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News