Συνεχίζεται η περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Εκλογές
Συνεχίζεται η περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Πάνω Γούβες, Κόξαρη και Καλό Χωριό μεταβαίνουν σήμερα

Με εξορμήσεις υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τις κατά τόπους Οργανώσεις Μελών (ΟΜ) συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία στην πόλη και την περιφέρεια του Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Μανώλης Αλιφιεράκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Σπύρος Δανέλης βρέθηκαν χθες στην πλατεία του Ατσαλένιου, όπου μέλη της τοπικής ΟΜ πραγματοποίησαν προεκλογική εξόρμηση. Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής, να τους ενημερώσουν άμεσα για θέματα που τους αφορούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη περίοδο διακυβέρνησης.

Εξόρμηση στα χωριά Ελιά, Βαθειά, Γαλίφα και Σγουροκεφάλι πραγματοποίησαν μέλη της ΟΜ Χερσονήσου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών Ελένης Αυγουστάκη και Χάρη Μαμουλάκη. Στις συζητήσεις τους οι υποψήφιοι άκουσαν τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των κατοίκων των χωριών και διαπίστωσαν κλίμα αισιοδοξίας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περιοδείες και εξορμήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών του νομού.

Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου, μέλη της ΟΜ Χερσονήσου θα περιοδεύσουν στα χωριά Πάνω Γούβες, Κόξαρη και Καλό Χωριό.

Για αύριο, Πέμπτη 20 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί η διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής συζήτησης στην πλατεία του χωριού Ροδιά, στις 8.00 μ.μ.

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν στο Γάζι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News