Εκλογές 2019

Δανέλλης: Η απάντησή του για το Χάρη Μαμουλάκη - «Δεν άσκησα “βέτο” στην υποψηφιότητα Μαμουλάκη»

«Το πολιτικό bullying που μου ασκείται αυτές τις μέρες δεν με πτοεί»  

Την απάντηση του για το Χάρη Μαμουλάκη και τη μη επίσημη ανακοίνωσή του - έως τώρα - στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, δίνει ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Σπύρος Δανέλλης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Δανέλλης, σε ανακοίνωσή του:

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί συνέπεια της στράτευσής μου στην προσπάθεια σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων. Δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, όντας ένας από τους πρωτεργάτες του εγχειρήματος αυτού.

Οποιαδήποτε κατηγορία για «άσκηση βέτο» στην υποψηφιότητα Μαμουλάκη δεν με αφορά. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ότι έχω να πω, το λέω δημόσια χωρίς να υπολογίζω το όποιο κόστος.

Οι απόψεις μου για τον ΕΣΔΑΚ και τη λειτουργία του είναι δημόσια κατατεθειμένες χρόνια τώρα και με πολλές ευκαιρίες. Η κριτική μου για τον σημερινό ΕΣΔΑΚ είναι επίσης δημοσιοποιημένη από το Μάιο του 2018. Λίγο δε αργότερα επιβεβαιώθηκα περίτρανα όταν στον διαγωνισμό για τη Μονάδα του Αμαρίου κάποιοι πιάστηκαν με την «γίδα στην πλάτη».

Για τους λόγους της μη συμπερίληψης της υποψηφιότητας του Χ.Μαμουλάκη στην πρώτη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Ηρακλείου, δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω και δεν τους γνωρίζω. Η σπουδή που επέδειξαν κάποιοι να με συκοφαντήσουν, θίγοντας την υπόληψή μου και προσάπτοντάς μου πρακτικές που δεν με διακρίνουν, είναι άξια προσοχής. 

Θυμίζω τέλος, πως για κάθε μου ενέργεια, οδηγός μου ήταν πάντοτε η συνείδησή μου. Όταν διέψευσα εμπράκτως όσους έβλεπαν ανταλλάγματα όπως Υπουργεία, Δήμο, Περιφέρεια, Ευρωβουλή ή Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αποτελεί γελοιότητα η ανακάλυψη κάποιων πως «το αντάλλαγμα ήταν ο αποκλεισμός Μαμουλάκη».

Το πολιτικό bullying που μου ασκείται αυτές τις μέρες δεν με πτοεί. Όταν «πολέμησα με τα θηρία, δεν θα αφήσω να με φάνε οι ψύλλοι», όπως λέει και ένας φίλος μου. Ας έχουν υπόψη τους όσοι τροφοδοτούν τη νοσηρή αυτή υπόθεση, ότι δεν βάλλουν μόνο εναντίον του προσώπου μου, αλλά ευθέως κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.»

 

Σχόλια