Εκλογές 2019

Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Βαρουφάκη

Υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 ο γνωστός μουσικός της Κρήτης

Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Ψαραντώνης είναι υποψήφιος του ΜέΡΑ25, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, η «αναστημένη ελπίδα του λαού, επιφορτίζει το ΜέΡΑ25 με την ευθύνη να εκφράσει στην επόμενη Βουλή την ρεαλιστική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και συνεπή αντίσταση στην Νέα Δημοκρατία που πυρετωδώς ετοιμάζεται να οικοδομήσει μια νέα κερδοσκοπική ολιγαρχία επί των θεμελίων του 4ου Μνημονίου που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στο πλαίσιο αυτό, το ΜέΡΑ25, δηλώνει πως βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, ανακοινώνοντας μερικά σπουδαία ονόματα από «εκείνους που το πήραν απόφαση να δώσουν μαζί μας την μάχη ώστε αυτή η φωνή να μπει στην επόμενη Βουλή».

Πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο των γραμμάτων, της τέχνης, και των αγώνων για δικαιοσύνη στην Ελλάδα και στον κόσμο. «Πρόσωπα που σηματοδοτούν τη δυνατότητα του ΜέΡΑ25 να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπειας από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στην βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους».

Αναλυτικά τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας:

  1. Πέπη Ρηγοπούλου.
  2. Νένα Βενετσάνου.
  3. Γιώργος Μανιώτης.
  4. Τάκης Μίχας.
  5. Λίτσα Αλεξάκη.
  6. Ψαραντώνης Ξυλούρης.

Σχόλια