Δήμαρχοι που εκλέχτηκαν στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο»

Εκλογές
Δήμαρχοι που εκλέχτηκαν στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρεμβαίνει ζωντανά η μόνη γυναίκα δήμαρχος της χώρας Λίλιαν Στεφανάκη, που εκλέχτηκε στην ακριτική Γαύδο

Ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης με τον συνδυασμό «Μινώα Πεδιάδας-Τόπος με Μέλλον» και οι δήμαρχοι της Κρήτης που εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ στις 22:00 από την ΚΡΗΤΗ TV.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Ζαχαρίας Καλογεράκης θα αναπτύξει το όραμά του και τις προκλήσεις διεκδικώντας μια Τρίτη θητεία για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ενώ στο δεύτερο μέρος οι δήμαρχοι που εκλέχτηκαν με την πρώτη ο Μηνάς Σταυρακάκης στο Δήμο Βιάννου, ο Μανώλης Κοκοσάλης στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων και ο Γιάννης Στεφανάκης στο Οροπέδιο Λασιθίου μιλούν για τις εκλογές και την επόμενη μέρα.

Παρεμβαίνουν ζωντανά η μόνη γυναίκα δήμαρχος της χώρας Λίλιαν Στεφανάκη που εκλέχτηκε στη Γαύδο, ο δήμαρχος με το πανελλήνιο ρεκόρ Γιάννης Ταταράκης από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο και ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης που δεν χάνει… εκλογές!

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV, στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Την Πέμπτη στις 22:00 από την ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News