Παράταση της ψηφοφορίας σε εκλογικά τμήματα της Κρήτης

Εκλογές
Παράταση της ψηφοφορίας σε εκλογικά τμήματα της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιες περιοχές δόθηκε παράταση

Για 15 λεπτά παρατάθηκε η εκλογική διαδικασία σε εκλογικά τμήματα του Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα δόθηκε παράταση 15 λεπτών σε Λιβάδια Μυλοποτάμου, Φουρφουρά Αμαρίου, Γεράνι Ρεθύμνου και Σπήλι Αγίου Βασιλείου.

Η παράταση δόθηκε λόγω κοσμοσυρροής αλλά και λόγω έλλειψης μελών στις εφορευτικές επιτροπές γεγονός που κατέστησε δύσκολη τη διαδικασία να προχωρήσει σε εκλογικά κέντρα, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε, στην ΚΡΗΤΗ TV και η διευθύντρια της Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελευθερίου.

Παράταση 20 λεπτών δόθηκε και στο τρίτο Λύκειο Ηρακλείου, εξαιτίας της έντονης παρουσίας του κόσμου στις κάλπες την τελευταίων στιγμών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συμμετοχή ήταν πολύ πιο μεγάλη από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αυτή την ώρα όλα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την αποδοχή των αποτελεσμάτων από κάθε τμήμα ξεχωριστά μέσω διαδικτύου προς την Περιφέρεια, όπου όλοι οι υπάλληλοι βρίσκονται στις θέσεις τους.

Η αντιπεριφερειάρχης, Μαίρη Λιονή, ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι ήταν πολύ ήρεμες εκλογές χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα ακόμη και στην παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων.

Ο  Άρειος Πάγος έδωσε οδηγία στους δικαστικούς αντιπροσώπους να παρατείνουν την εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα όπου υπάρχει αυξημένη προσέλευση ψηφοφόρων προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News