Συντυχάκης - Σχοιναράκη χαμογελαστοί, έριξαν την ψήφο τους

Εκλογές
Συντυχάκης - Σχοιναράκη χαμογελαστοί, έριξαν την ψήφο τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα της κάλπης έφτασε – Σε λίγες ώρες θα υπάρχει αποτέλεσμα

Ευδιάθετοι και με χαρά πήγαν στο ίδιο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Μανώλης Συντυχάκης.

Οι δύο υποψήφιοι βρέθηκαν στο 11 ΓΕΛ Ηρακλείου που βρίσκεται στην οδό Παπαπέτρου Γαβαλά και αφού συνομίλησαν, ο καθένας μπήκε με τη σειρά του και ψήφισε τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και για τις ευρωεκλογές.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων, αμφότεροι ήταν χαμογελαστοί και χαρούμενοι, μίλησαν με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αλλά και τους πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο.

Πλέον, έχουν μείνει ελάχιστες ώρες για να μάθουμε ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει την πολυπόθητη θέση του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη αντίστοιχα.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη - Ηλιάκη δήλωσε εξερχόμενη από το εκλογικό κέντρο: «Σήμερα οι πολίτες του Ηρακλείου αποφασίζουν για τον τόπο τους. Ο Δήμος θα γίνει υπόθεση όλων των πολιτών. Οι νέοι δίνουν δυναμικό παρών με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Η ευρεία συμμετοχή θα δώσει μήνυμα για την πολιτική αλλαγή. Το Ηράκλειο θα γίνει πόλη ανθρώπινη, συμμετοχική και κοινωνικά αλληλέγγυη γιατί το αξίζει.».

Ο κ. Μανώλης Συντυχάκης, αφού ψήφισε, δήλωσε:

«Ο λαός της Κρήτης σήμερα μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να δώσει ισχυρή εντολή στην Λαϊκή Συσπείρωση για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο.

Να μην πάει στις κάλπες «μία από τα ίδια» αλλά να ψηφίσει με βάση τις ανάγκες του και τα δικά του συμφέροντα. Να μην συνταχθεί με το «όραμα» του κάθε υποψήφιου περιφερειάρχη και των μεγαλοεπιχειρηματιών που αποδεδειγμένα τους στηρίζουν και να κόψει τον αέρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που περιμένουν να αξιοποιήσουν το αποτέλεσμα για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Αυτό καλούμε να σκεφτούν καλά όσοι πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύτηκαν καθώς το μόνο που αποδείχτηκε είναι ότι δεν μπορείς να είσαι με τα συμφέροντα και των λίγων και εκλεκτών και της πλειοψηφίας του λαού.

Καλούμε το λαό να εκλέξει περισσότερους αγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους εκλεγμένους με την Λαϊκή Συσπείρωση που είναι και η μοναδική δύναμη που θα υποστηρίξει τα συμφέροντα του την επόμενη των εκλογών. Παράλληλα να δυναμώνει η πάλη του για τις σύγχρονες ανάγκες του ενάντια στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο λαός μας χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην περιφέρεια και τους δήμους της Κρήτης γιατί μόνο έτσι θα εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, θα αποσπάσουμε κατακτήσεις και θα επιστρέψει η αισιοδοξία.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News