Εκλογές 2019

Χωρίς εφορευτική επιτροπή το εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο πρωθυπουργός

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ακούγεται απίστευτο και όμως συμβαίνει!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ψηφίζει στο 172ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη, όμως τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς ούτε ένα από τα 8 μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίστηκε σε ένα από τα δύο εκλογικά τμήματα όπου ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι να φτάσει ο πρωθυπουργός στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει, ο κ. Τσίπρας θα βρει μόνο τη δικαστική αντιπρόσωπο, δύο γραμματείς και έναν εκπρόσωπο συνδυασμού.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στο πρώτο δημοτικό σχολείο της Κυψέλης, όπου ψηφίζει, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μια μέρα δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή» συνέχισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «είναι όμως και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

«Είναι μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία και να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Σχόλια