Απίστευτη ταλαιπωρία για δικαστικούς αντιπροσώπους

Εκλογές
Απίστευτη ταλαιπωρία για δικαστικούς αντιπροσώπους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τις εκλογές, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους να σηκώνουν μεγάλο «βάρος» ευθύνης και μεγάλης ταλαιπωρίας

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες από το Παγκρήτιο Στάδιο, εκεί όπου συγκεντρώθηκε το εκλογικό υλικό.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr στο Παγκρήτιο, μόνον απίστευτες μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς, για τη μεγάλη ταλαιπωρία των δικαστικών αντιπροσώπων.

Διευκρινίζεται ότι δικαστικοί αντιπρόσωποι από ολόκληρο το νομό Ηρακλείου έσπευσαν στο Παγκρήτιο Στάδιο, για να παραλάβουν τους σάκους των ψηφοδελτίων και να τους μεταφέρουν στα εκλογικά τμήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν, για περισσότερες από δύο ώρες στην ουρά ο καθένας, έξω στον ήλιο, υπομονετικά ώστε να παραλάβουν το υλικό τους και να φύγουν.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία ξεκίνησε από στις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ και η οποία έγινε υπό την εποπτεία του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως υποστήριξαν δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι οποίοι ήρθαν από Αθήνα και οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, δεν έχουν ζήσει ξανά κάτι ανάλογο.  

Όπως είπαν εκτός από την ταλαιπωρία αυτό που πιέζει είναι ο χρόνος, καθώς είναι περιορισμένος για να γίνει η παραλαβή.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις άλλες πόλεις της χώρας το υλικό παραδίδεται από το πρωί έως το βράδυ και μόνον στην πόλη του Ηρακλείου συμβαίνει αυτό, να είναι τόσο περιορισμένο το χρονικό διάστημα παραλαβής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News