Εκλογές 2019

Λ. Αυγενάκης: «Ήρθε η ώρα να πούμε ένα βροντερό «φτάνει πιά! Ως εδώ η παρακμή και η μετριότητα!»

Τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Αυγενάκη

«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι κρίσιμες, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη, και η Ευρώπη έχει ανάγκη μια ισχυρή Ελλάδα απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και την δημοσιογράφο Καρολίνα Παπακώστα.

Βασικά σημεία της τοποθέτησης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • Στο πρόσωπό του οι Κρητικοί αναγνωρίζουμε έναν πολιτικό που γνωρίζει καλά τα προβλήματά του τόπου μας και μπορεί να δώσει άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις, γνωρίζει πως να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να απελευθερώσει τις αστείρευτες δυνατότητες των Κρητών.
  • Η προχθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του Προέδρου μας στα Χανιά έδωσε το μήνυμα, η Κρήτη θα γίνει γαλάζια! Δικαίως, λοιπόν, είναι αγχωμένος ο κ. Τσίπρας και τα «μεγαλοστελέχη» του και κατεβαίνουν ξανά και ξανά στην Κρήτη.
  • Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Και σίγουρα δεν είναι δημοσκόπηση όπως είπε πρόσφατα ο πανικοβλημένος από το διαφαινόμενο αποτέλεσμα κ. Τσίπρας
  • Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι κρίσιμες, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη, και η Ευρώπη έχει ανάγκη μια ισχυρή Ελλάδα απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό. Εμείς δεν ζητούμε μόνο την απόρριψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είναι άλλωστε δεδομένη, αλλά θέλουμε θετική ψήφο για το πρόγραμμα της ΝΔ.
  • Προχωράμε λοιπόν με 3 στόχους: πρώτον, μέχρι και την τελευταία στιγμή, καμία ψήφος να μην μείνει αναξιοποίητη, δεύτερον, εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΝΔ σε κάθε κάλπη, και τρίτον, από Δευτέρα -μετά τις Ευρωεκλογές- με χαμηλό το βλέμμα και σηκωμένα τα μανίκια συνεχίζουμε την δουλειά μας, για τον 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών και για τη «μητέρα των μαχών», την κάλπη των εθνικών εκλογών.
  • Φυσικά δεν κρίνουμε την Κυβέρνηση ή τον ΣΥΡΙΖΑ με όρους ποσοστών, αλλά με όρους δημόσιας πολιτικής, με τον τρόπο που ασκεί εξουσία και το καταστροφικό έργο που αφήνει πίσω της. Και δυστυχώς έχουμε ζήσει τέσσερα χρόνια ωμής εξουσίας από κάθε άποψη. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να πούμε ένα βροντερό «φτάνει πιά! Ως εδώ η παρακμή και η μετριότητα!

Σχόλια